Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Minor prins de poliţiştii clujeni după ce a furat un acumulator auto şi a avariat 4 maşini din cartierul Mărăşti.

Minor prins de poliţiştii clujeni după ce a furat un acumulator auto şi a avariat 4 maşini din cartierul Mărăşti.

 

Polițiștii secţiei 2, Cluj Napoca, au reținut pentru 24 de ore un minor, prins în flagrant după ce acesta a furat un acumulator auto şi a avariat 4 maşini

furt acumulatori auto

Poliţiştii au depistat pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, un minor în vârstă de 17 ani, care avea asupra lui un acumulator auto pe care l-a sustras de pe un autovehicul din cartierul Mărăşti.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat, pe Aleea Bârsei, patru autoturisme avariate cu urme de forţare a capotei. Aşadar se pare că minorul a încercat să deschidă mai multe capote ale maşinilor pentru a fura bateriile, acesta reuşind în cele din urmă să sustragă acumulatorul doar de la o singură maşină parcată.
Prejudiciul cauzat a fost estimat la circa 1.250 de lei.

Minor prins de poliţiştii clujeni după ce a furat un acumulator auto şi a avariat 4 maşini din cartierul Mărăşti. Reviewed by on .   Polițiștii secţiei 2, Cluj Napoca, au reținut pentru 24 de ore un minor, prins în flagrant după ce acesta a furat un acumulator auto şi a avariat 4 maşin   Polițiștii secţiei 2, Cluj Napoca, au reținut pentru 24 de ore un minor, prins în flagrant după ce acesta a furat un acumulator auto şi a avariat 4 maşin Rating:
scroll to top