Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Motociclist rănit grav lângă Primărie de o maşină care a trecut pe roşu la semafor.

Motociclist rănit grav lângă Primărie de o maşină care a trecut pe roşu la semafor.

accicent motoUn accident rutier a avut loc în centrul municipiului Cluj-Napoca, în urma căruia un motociclist a suferit leziuni grave.

Accidentul a avut loc în Piaţa Lucian Blaga. Astfel, un şofer sibian de 24 de ani care venea cu maşina dinspre strada Victor Babeş a pătruns pe culoarea roşie a semaforului la intersecţia cu strada Petru Maior. Prin urmare, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă dinspre strada Moţilor de un bărbat de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care, în urma impactului, a fost rănit grav.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. sursa stire: citynews.ro

Motociclist rănit grav lângă Primărie de o maşină care a trecut pe roşu la semafor. Reviewed by on . Un accident rutier a avut loc în centrul municipiului Cluj-Napoca, în urma căruia un motociclist a suferit leziuni grave. Accidentul a avut loc în Piaţa Lucian Un accident rutier a avut loc în centrul municipiului Cluj-Napoca, în urma căruia un motociclist a suferit leziuni grave. Accidentul a avut loc în Piaţa Lucian Rating:
scroll to top