Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Noi locuri de muncă în Cluj-Napoca. MHP caută IT-iști

Noi locuri de muncă în Cluj-Napoca. MHP caută IT-iști

July 21, 2016 8:10 am by: A+ / A-

MHP (C und Partner), companie de consultanță în IT și mangementul proceselor afiliată concernului Porsche, vrea să-și mărească echipa din Cluj-Napoca cu 30 de programatori.

Posturile fac parte din programul de angajare JumpStart, ajuns la cel de-al treilea an de implementare și adresat absolvenților de facultate cu studii în domeniul IT.

Este al treilea an consecutiv în care implementăm acest program la MHP România, în Cluj- Napoca. În fiecare an am fost foarte mulțumiți de calitatea absolvenților care ulterior ne-au devenit colegi. Programul JumpStart este o șansă unică pentru tinerii absolvenți de a-și începe cariera într-o companie de consultanță în IT de prestigiu internațional, a declarat Bernd Otto Hörmann, Chief Operation Officer MHP Consulting Romania.

Compania caută absolvenți de facultate cu studii în IT și gândire de programator.

Cunoașterea limbii engleze este obligatorie, iar cea a limbii germane reprezintă un plus.

Pentru a se înscrie, doritorii sunt așteptați să-și creeze un cont pe platforma dedicată https://jobs.mhp.com/, iar apoi să-ți încarce CV-ul.

Înscrierile se pot face până în 15 august, iar programul începe în 1 septembrie.

Conceptul JumpStart implică un training tehnic intensiv de 6 săptămâni, imediat după angajare, în care le oferă participanților posibilitatea să-și aleagă limbajul de programare în care se vor specializa: Java sau ABAP.

Mai departe, dezvoltarea profesională a fiecăruia ține de propriile capacități.
Pe lângă juniori, compania este interesată și de programatori seniori..

Noi locuri de muncă în Cluj-Napoca. MHP caută IT-iști Reviewed by on . MHP (C und Partner), companie de consultanță în IT și mangementul proceselor afiliată concernului Porsche, vrea să-și mărească echipa din Cluj-Napoca cu 30 de p MHP (C und Partner), companie de consultanță în IT și mangementul proceselor afiliată concernului Porsche, vrea să-și mărească echipa din Cluj-Napoca cu 30 de p Rating: 0
scroll to top