Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » O companie din Cluj-Napoca se oferă să facă GRATUIT ANAF-ului, magazin online în care să-şi vândă produsele confiscate

O companie din Cluj-Napoca se oferă să facă GRATUIT ANAF-ului, magazin online în care să-şi vândă produsele confiscate

September 1, 2016 2:07 pm by: A+ / A-

Blugento, o companie specializată în realizarea de soluţii eCommerce, cu sediul în Cluj-Napoca, a înaintat către ANAF o propunere oficială prin care se oferă să realizeze gratuit un magazin online modern, la cele mai înalte standarde în domeniu.

anaf

Iniţiativa Blugento vine şi în contextul în care Guvernul a lansat, recent, programul GovITHub, care îi aduce laolaltă pe antreprenorii care doresc să contribuie la digitalizarea serviciilor publice, pentru facilitarea şi eficientizarea relaţiei cetăţenilor cu instituţiile statului. Printre antreprenorii care au participat la lansarea programului s-au numărat şi reprezentanţi ai Blugento.

„Ca urmare a semnalării nevoii de realizare a unui magazin online în scopul eficientizării vânzării şi bunurilor confiscate şi sechestrate de ANAF, aşa cum reiese dintr-o serie de articole apărute în presă, zilele acestea, dorim să salutăm această decizie, pe care o considerăm favorabilă atât proprietarilor executaţi, cât şi statului. Blugento, o companie care are în spate o echipă de tradiţie în industria IT şi o experienţă de 11 ani în dezvoltarea de soluţii online se oferă să pună la dispoziţia ANAF un magazin online modern, la cele mai înalte standarde, construit pe fundaţia celei mai populare platforme de eCommerce din lume, Magento. Credem foarte mult că acest proiect va simplifica relaţia cetăţeanului cu statul şi va aduce beneficii întregii societăţi”, a declarat Sandu Băbăşan, Manager General Blugento.

Compania a înaintat o propunere oficială cu oferta către ANAF, care cuprinde: designul grafic al platformei de e-commerce, infrastructura tehnică necesară vânzării unui număr nelimitat de produse, integrarea magazinului online în pagina anaf.ro, posibilitatea de auto-administrare a site-ului, optimizarea pentru motoarele de căutare etc.

Platforma Blugento – www.blugento.ro – facilitează lansarea unui magazin online construit pe fundaţia solidă a celei mai populare platforme pentru eCommerce din lume, Magento, adaptată pentru piaţa din România prin modulele şi extensiile user-friendly. Blugento oferă toate funcţiile necesare unui magazin online într-un produs robust şi uşor de utilizat, care include infrastructura tehnică, hosting-ul, update-urile de securitate, servicii de SEO, marketing, şi alte servicii conexe comerţului online.

Blugento este un produs nemţesc dezvoltat în România, rezultat al colaborării dintre Blugento GmbH şi MindMagnet – agenţia web din Cluj-Napoca cunoscută şi ca organizator oficial al seriei de evenimente Meet Magento în România –, cu susţinerea Magento Inc. Agenţia MindMagnet a fost înfiinţată în inima Transilvaniei în 2005, şi oferă soluţii tehnologice PHP şi Magento pieţei online din România, dar şi din străinătate.

Magento este liderul platformelor de eCommerce şi cel mai important furnizor pentru giganţii din comerţul online, cu o pondere de 29,8% din cota de piaţă la nivel mondial. Acest lucru se datorează calităţii şi versatilităţii platformei, dar şi numărului impresionant de dezvoltatori şi profesionişti care stau la baza a ceea ce industria IT numeşte Magento ecosystem.

O companie din Cluj-Napoca se oferă să facă GRATUIT ANAF-ului, magazin online în care să-şi vândă produsele confiscate Reviewed by on . Blugento, o companie specializată în realizarea de soluţii eCommerce, cu sediul în Cluj-Napoca, a înaintat către ANAF o propunere oficială prin care se oferă să Blugento, o companie specializată în realizarea de soluţii eCommerce, cu sediul în Cluj-Napoca, a înaintat către ANAF o propunere oficială prin care se oferă să Rating: 0
scroll to top