Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » O gogoşerie din Cluj împrumută cărţi şi vinde gogoşi mai ieftine clienţilor pasionaţi de citit

O gogoşerie din Cluj împrumută cărţi şi vinde gogoşi mai ieftine clienţilor pasionaţi de citit

June 13, 2016 8:12 am by: A+ / A-

Campania clujeanului Victor Miron de promovare a lecturii continuă: o gogoşerie din Cluj-Napoca oferă gogoşi cu 10% mai ieftine celor care şi-au pus ca poză de profil pe Facebook chipul lor şi o carte. În plus, acelaşi local s-a extins în campusul studenţesc din Haşdeu şi acolo s-a încropit o mică bibliotecă, de unde se împrumută cărţi.

carti-si-gogosi-575x431

Gogoşi şi cărţi. Aşa am putea numi simplu noul parteneriat al lui Victor Miron, clujeanul ce de aproape doi ani duce o campanie de promovare a lecturii, şi al celor de la Donuteria din Cluj-Napoca, devenită celebră vara trecută pentru cozile interminabile şi produsele delicioase.

Au gândit şi o mică bibliotecă în spaţiul din noul lor local deschis în campusul studenţesc din Haşdeu. De acolo, curioşii pot să ia cărţi să citească în timp ce savurează gogoşi sau pot să le ia acasă. Localul oferă zilnic oferă cinci gogoşi gratis clienţilor care le savurează citind(Adevarul).

O gogoşerie din Cluj împrumută cărţi şi vinde gogoşi mai ieftine clienţilor pasionaţi de citit Reviewed by on . Campania clujeanului Victor Miron de promovare a lecturii continuă: o gogoşerie din Cluj-Napoca oferă gogoşi cu 10% mai ieftine celor care şi-au pus ca poză de Campania clujeanului Victor Miron de promovare a lecturii continuă: o gogoşerie din Cluj-Napoca oferă gogoşi cu 10% mai ieftine celor care şi-au pus ca poză de Rating: 0
scroll to top