Sunday , 16 December 2018

Home » Divertisment / Umor » O Jurnalista cade in apa in timpul unui interviu !

O Jurnalista cade in apa in timpul unui interviu !

jurnalista la apa Jurnalismul poate fi considerat o meserie periculoasă. O demonstrează o prezentatoare TV din Olanda, care a căzut în apă în timpul unui interviu.

Jurnalista ghinionistă îi lua un interviu unui primar, pe o șalupă, în momentul în care a avut loc incidentul haios. Atentă să-și prezinte cum se cuvine invitatul, femeia s-a dezechilibrat și a căzut în apă.

A fost nevoie de intervenția unui salvamar pentru a o recupera în siguranță. După ce a apărut pe Internet, filmarea cu întreaga scenă a stârnit controverse privind autenticitatea ei.

Asta pentru că, din câte se pare, jurnalista este și consultant de marketing la un festival de navigație din Olanda, iar momentul de neatenție și căzătura în apă par a fi regizate.

O Jurnalista cade in apa in timpul unui interviu ! Reviewed by on . Jurnalismul poate fi considerat o meserie periculoasă. O demonstrează o prezentatoare TV din Olanda, care a căzut în apă în timpul unui interviu. Jurnalista ghi Jurnalismul poate fi considerat o meserie periculoasă. O demonstrează o prezentatoare TV din Olanda, care a căzut în apă în timpul unui interviu. Jurnalista ghi Rating:
scroll to top