O masina furata din Bistrita a fost recuperata la Cluj cu ajutorul Facebook-ului

Un bistritean si-a recuperat masina furata de 3 zile, cu ajutorul utilizatorilor de pe Facebook.

bmw furat clujPostarea in care proprietarul masinii a descris incidentul si a urcat poze cu masina a adunat mai bine de 800 de distribuiri pe reteaua de socializare in toata Romania, urmand ca peste 3 zile sa fie gasita masina in Cluj-Napoca.

„Am gasit aseara masina in Cluj datorita unor persoane care au cooperat si ne-au anuntat unde este masina de indata ce au vazut postarea pe Facebook!! Au fost aproape 800 de distribuiri si acest lucru ne-a ajutat sa recuperam masina si sa identificam hotii care acum sunt unde trebuie!”, a postat pagubitul pe Facebook, scrie Adevarul.ro.

Hotul a folosit chei mincioase pentru a fura autoturismul. „In fapt, acesta este banuit ca in noaptea de 28/29 mai 2016, folosindu-se de chei mincinoase, ar fi sustras un autovehicul, marca BMW, proprietatea unui barbat in varsta de 25 de ani, care era parcat pe o strada din municipiul Bistrita. In aceeasi noapte, barbatul, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, s-ar fi deplasat cu autovehiculul sustras pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ulterior s-a procedat la darea in urmarire a autovehiculului sustras, acesta fiind recuperat si restituit persoanei vatamate, iar prejudiciul in valoare de 15.000 de lei a fost recuperat in totalitate”, relateaza comunicatul politiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.