Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » O strada din Cluj-Napoca va deveni prima artera „smart” din Romania

O strada din Cluj-Napoca va deveni prima artera „smart” din Romania

November 7, 2018 11:18 am by: A+ / A-

O stradă din Cluj-Napoca va deveni prima arteră „smart” din România. 

„Pe strada Molnar Piuariu din cartierul Mărăşti se prevede amplasarea de bănci cu încărcător USB pentru telefoane mobile, stâlpi de iluminat cu wifi integrat şi camere video, un sistem automat de irigare cu senzori de umiditate pentru arbori, astfel încât acesta să pornească automat atunci când este nevoie. De asemenea, o parte din stradă va fi pietonală, vor fi construite staţii de încărcare pentru biciclete şi trotinete electrice, dar şi două staţii de încărcare pentru autoturisme electrice. Vor fi plantaţi copaci şi vor fi construite cişmele cu apă şi piste de biciclete”, au explicat reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca pentru mediafax.ro. 

Modernizarea străzii a fost aprobată luni de CL, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene de 1,3 milioane de euro.

O strada din Cluj-Napoca va deveni prima artera „smart” din Romania Reviewed by on . O stradă din Cluj-Napoca va deveni prima arteră „smart” din România.  „Pe strada Molnar Piuariu din cartierul Mărăşti se prevede amplasarea de bănci cu încărcăt O stradă din Cluj-Napoca va deveni prima arteră „smart” din România.  „Pe strada Molnar Piuariu din cartierul Mărăşti se prevede amplasarea de bănci cu încărcăt Rating: 0
scroll to top