Friday , 18 January 2019

Home » Politică » OFSD Cluj organizează conferința cu tema: „Lupta împotriva violenței domestice și a traficului de persoane”

OFSD Cluj organizează conferința cu tema: „Lupta împotriva violenței domestice și a traficului de persoane”

Violenta-domesticaOrganizația Femeilor Social Democrate Cluj în parteneriat cu Institutul de Mediere, Negociere și Arbitraj are onoarea de a vă invita să participați la conferința având ca temă „Lupta împotriva violenței domestice și a traficului de persoane”, eveniment ocazionat de „Ziua internațonală pentru eliminarea violenței împotriva femeilor”, ce se va desfășura în data de 25.11.2015, începând cu ora 16, în Aula Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, str. Gh. Marinescu nr 23.

Manifestarea este realizată în colaborare cu ONG-uri implicate în lupta împotriva violenței domestice, a traficului de persoane, a lipsei egalității de șanse, având ca invitați, în calitatea de speakeri, cadre didactice universitare, medici, psihologi, asistenți social, reprezentanți ai instituțiilor cu responsabilități în acest domeniu (IPJ Cluj, Inspectoratul Scolar Cluj, Centrul Regional împotriva Traficului de Persoane, Penitenciarul Gherla, etc.).

Cu aleasă considerație,

Av. Mediator Dr. Laura Elena Pop Chiorean

OFSD Cluj organizează conferința cu tema: „Lupta împotriva violenței domestice și a traficului de persoane” Reviewed by on . Organizația Femeilor Social Democrate Cluj în parteneriat cu Institutul de Mediere, Negociere și Arbitraj are onoarea de a vă invita să participați la conferinț Organizația Femeilor Social Democrate Cluj în parteneriat cu Institutul de Mediere, Negociere și Arbitraj are onoarea de a vă invita să participați la conferinț Rating:
scroll to top