OLX, LaJumate si Okazii sunt monitorizate de ANAF! Ce trebuie sa faci daca vinzi pe aceste platforme

Inspectorii ANAF monitorizează vânzările de pe platformele olx.ro, lajumate.ro și okazii.ro. Persoanele care vând produse prin această platformă trebuie să depună declarație de venit la ANAF și să achite impozite și contribuții, dacă desfășoară activitatea în mod “regulat și continuu”, cu scopul de obținere de venituri, spun specialiști în taxe pentru Wall Street.

anaf olx lajumate okazii “Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) monitorizeaza activitatea de comert electronic a magazinelor online si a platformelor specializate de vanzari. De asemenea, inspectorii DGAF investigheaza activitatea utilizatorilor care desfasoara activitati comerciale fara a respecta prevederile legale privind inregistrarea la Registrul Comertului si la autoritatea fiscala competenta, precum si cele referitoare la declararea veniturilor realizate, in vederea platii obligatiilor fiscale aferente”, a raspuns ANAF pentru wall-street.ro.
Vânzătorii ocazionali nu trebuie să depună declarație de venit la ANAF, ci doar cei care obțin venituri continue din vânzările pe platforme online. Cei din urmă vor fi ținta verificărilor ANAF, dacă nu vor depune declarație de venituri.
– See more at: http://www.dcnews.ro/anaf-monitorizeaza-vanzarile-de-pe-okazii-ro-olx-ro-i-lajumate-ro_503150.html#sthash.ve49z7Fr.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.