Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Optiunile de cazare la UNTOLD 2016, preturile incep de la 90 lei

Optiunile de cazare la UNTOLD 2016, preturile incep de la 90 lei

May 9, 2016 6:57 am by: A+ / A-

Corturi neconvenționale gata echipate, cabane dotate modern și chiar căsuțe de lux, toate sunt pregătite pentru festivalierii din întreaga lume care vin în vară la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD.

cazare untoldAtmosfera unică a festivalului va fi completată și de experiențe inedite în campingul UNTOLD. Tinerii vor avea de ales între mai multe posibilități de cazare pentru cea mai tare petrecere din 2016. Pe lângă hotelurile și pensiunile din oraș, în acest an sunt din nou puse la dispoziție până la 25.000 de locuri în campingul care va fi amenajat în Livada Palocsay. Zona va fi păzită 24 din 24 de ore și va avea facilități precum: dușuri, toalete, apă curentă, foodcourt, stație de reîncărcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare și activități tematice pe timp de zi. Opțiunile de cazare sunt:

Cort Propriu / 90 de lei / 1 persoană
Regular Tent / 350 de lei / 2 persoane (cortul rămâne cadou)
Tipi Tent / 440 de lei / 1 persoană
Tipi Tents/ 800 de lei / 2 persoane
Tipi Tents / 1600 de lei / 4 persoane
Untold Summer Lodge / 2200 de lei / 2 persoane
Untold Hut / 2500 de lei / 2/4 persoane

CAZĂRI ÎN CAMPUSURILE STUDENȚEȘTI DIN CLUJ-NAPOCA

La CAMPUSUL UNTOLD fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 4 paturi în căminele universitare Hașdeu și Observator din oraș. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

Basic Room/ 350 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie comună)
Confort Room/ 425 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie proprie)

Mai multe informatii despre aceste optiuni de cazare pe perioada untold 2016 gasiti la adresa: http://www.untold.com/#booking

Optiunile de cazare la UNTOLD 2016, preturile incep de la 90 lei Reviewed by on . Corturi neconvenționale gata echipate, cabane dotate modern și chiar căsuțe de lux, toate sunt pregătite pentru festivalierii din întreaga lume care vin în vară Corturi neconvenționale gata echipate, cabane dotate modern și chiar căsuțe de lux, toate sunt pregătite pentru festivalierii din întreaga lume care vin în vară Rating: 0
scroll to top