Organizatorii MOX ne recomandă să venim cu biciclete! Oare de ce?

3Mai puțin de 3 săptămâni până la MOX (Music Outdoor Experience), iar organizatorii sunt plini de energie și entuziasm. Primul festival turistic din România, aflat la cea de a 4-a ediție, care odată la câțiva ani își schimbă locația pentru a promova zone diferite din județul Cluj și totodată pentru a oferi trăiri cu totul noi participanților.

O experiență unică de 4 zile și 3 nopți ce combină un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1600 m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună; un eveniment de trecut în agendă pentru 2015. afis---MOX-2015

În numai doi ani de zile, Music Outdoor Experience și-a câștigat reputația în rândul fesivalurilor mici ca fiind unul dintre cele mai unice mișcări ce combină muzica, natura, cultura, arta și sportul pe scena evenimentelor open air din România. Argatu, Silent Strike, Blanilla, DJ Sauce, Missile, Dodo, Just D’light, SYL, Panda, Cris, IV-IN, Greenblack sunt doar o parte din artiștii anunțați. Pentru cei care caută senzații tari recomandăm să vă aduceți bicicletele pentru că de anul acesta organizatorii au început colaborarea cu ”Buscat Air DH”, concurs de downhill, care se află la ediția a 3-a. Traseul va fi deschis și pentru amatori/începători atunci când nu vor avea loc competiții.

Festivalul va avea loc în 23-26 iulie 2015 în Muntele Băișorii, stațiunea ”Buscat Ski & Summer Resort”. Prețul abonamentelor presale este de 50 lei, iar cel întreg 70 lei. Prețul include și accesul în camping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.