Pandurii n-au reuşit să câştige meciul cu una dintre codaşele Ligii 1

FOTBAL:PANDURII TARGU JIU-STEAUA BUCURESTI 0-0,LIGA 1 (21.10.2012)An de coșmar pentru Pandurii! Gorjenii au obținut doar o remiză albă cu Săgeata și rămân fără victorie, pe teren propriu, în 2014. Prezent la meci, brazilianul Eric nu le-a purtat noroc elevilor lui Pustai.

Visul Pandurilor de a participa pentru a doua oară în Europa League este tot mai departe. Gorjenii au obținut doar o remiză albă pe propriul teren cu Săgeata, într-un meci în care s-a remarcat mai mult arbitrul Istvan Kovacs. Centralul a anulat câte un gol de ambele părți și i-a lăsat pe ”mineri” în zece oameni, după eliminarea lui Breveeld, cu două minute înainte de final. Fără victorie pe teren propriu din decembrie anul trecut, elevii lui Pustai sunt la 4 puncte de prima poziție care duce în Europa.

”Celelalte două contracandidate ale noastre au reușit să câștige, dar mai sunt încă 7 jocuri. Din păcate, am pierdut 10 puncte în acest retur pe teren propriu. Este foarte, foarte mult. N-avem ce face decât să mergem mai departe, sperăm că o să vină şi rezultatele”, a declarat antrenorul Cristi Pustai.

Următorul meci al Pandurilor în Liga 1 va fi împotriva echipei FC Botoşani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.