Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Parkingul Negoiu din Manastur cu 372 de locuri a fost finalizat

Parkingul Negoiu din Manastur cu 372 de locuri a fost finalizat

December 5, 2017 10:39 pm by: A+ / A-

Primăria Cluj-Napoca anunță că a fost finalizat parkingul de pe strada Negoiu, din Mănăștur, cu 372 de locuri.

De asemenea, Emil Boc a precizat că luni a început și procedura de recepție a parkingului, pentru a putea fi dat în folosință.

”A inceput procedura de receptie, urmeaza obtinerea Avizului ISU si repartizarea ulterioara a locurilor din parking conform Regulametului aprobat de catre Consiliul Local”, a anunțat primarul Clujului.

Proiectul este unul mult așteptat de locatarii din zonă, deoarece problema locurilor de parcare din Mănăștur este destul de mare.

Parkingul trebuia finalizat, inițial, în urmă cu aproximativ doi ani, însă una dintre firmele implicate în contrucția acestuia a dat faliment, lucrările fiind întârziate.

Parkingul Negoiu din Manastur cu 372 de locuri a fost finalizat Reviewed by on . Primăria Cluj-Napoca anunță că a fost finalizat parkingul de pe strada Negoiu, din Mănăștur, cu 372 de locuri. De asemenea, Emil Boc a precizat că luni a începu Primăria Cluj-Napoca anunță că a fost finalizat parkingul de pe strada Negoiu, din Mănăștur, cu 372 de locuri. De asemenea, Emil Boc a precizat că luni a începu Rating: 0
scroll to top