Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Patinoarul din centru vai fi construit în jurul statuii lui Matia Corvin

Patinoarul din centru vai fi construit în jurul statuii lui Matia Corvin

November 12, 2017 6:15 pm by: A+ / A-

În acest an, patinoarul amplasat în Piața Unirii din Cluj-Napoca va fi construit în jurul statuii lui Matia Corvin. Ideea nu a rămas neamendată. Fostul viceprimar al Clujului, Horvath Anna a spus că este un act de sfidare față de comunitatea maghiară scrie CityNews.ro

La Cluj-Napoca a început amenajarea patinoarului care de ani buni de zile este parte din Târgul de Crăciun din Piața Unirii. În acest an, patinoarul va fi amenajat pentru prima dată în jurul statuii din piață.

Modul de amplasarea patinoarului se pare, însă, că a deranjat. Horvath Anna, fost viceprimar al Clujului cere insistent ca cei de la Comisia Monumentelor Istorice și de la Ordinul Arhitecților din România, filiala Transilvania, să ia ia o poziție hotărâtă și promptă, “în legătură cu legalitatea instalării patinoarului artificial-construcție provizorie, ce se preconizează a înconjura ansamblul statuar Matia Corvinul. Pe de altă parte considerăm un act de sfidare față de reprezentanța politică și comunitatea maghiară, faptul că nu s-a făcut nici o informare sau discuție prealabilă privind <> propuse de primărie”, a spus Horvath Anna.

Primăria Cluj-Napoca a arătat că serviciile de organizare a Târgului de Crăciun au fost concesionate, în urma unei licitații, Asocierii compusă din firmele S.C. Respect BigTime Group S.R.L., S.C. Paledris S.R.L. și S.C. Club Arena S.R.L.. Contractul de concesiune s-a încheiat pentru o perioadă de 5 ani.

Sursa Foto: CityNews.ro

Patinoarul din centru vai fi construit în jurul statuii lui Matia Corvin Reviewed by on . În acest an, patinoarul amplasat în Piața Unirii din Cluj-Napoca va fi construit în jurul statuii lui Matia Corvin. Ideea nu a rămas neamendată. Fostul viceprim În acest an, patinoarul amplasat în Piața Unirii din Cluj-Napoca va fi construit în jurul statuii lui Matia Corvin. Ideea nu a rămas neamendată. Fostul viceprim Rating: 0
scroll to top