Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Pentru prima data in Romania, Martin Garrix vine la Cluj @ UNTOLD Festival

Pentru prima data in Romania, Martin Garrix vine la Cluj @ UNTOLD Festival

Organizatorii UNTOLD Festival au confirmat prezența celui mai tânăr superstar al muzicii electronice, Martin Garrix.

Photo: We Rave You

Photo: We Rave You

Martin Garrix va urca pe scenă în această vară alături de cei mai doriți regi ai muzicii electronice: Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, legendarul Tiesto, dar și alături de alți 150 de artiști renumiți.

Conform unui clasament realizat de revista Forbes, cele cinci staruri electro-dance care și-au confirmat prezența la UNTOLD au fost clasați ca fiind cei mai bogați DJ din industrie.

untold festival 2016
Printre cei mai votați

Deși a debutat de scurt timp în muzica electronică, Martin Garrix se bucură de o avere foarte mare, de un avion personal și de numeroase premii internaționale. De asemenea, în anul 2015 tânărul artist pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea din clasamentul DJ MAG TOP 100.

Acesta are nenumărate colaborări cu artiști precum: Usher, Avicii, Ed Sheeran, Afrojack, Hardwell, dar și de cel care l-a inspirat să ajungă un artist desăvârșit, Tiesto. În luna august la festivalul UNTOLD, elevul și profesorul se vor întâlni pe URSUS UNTOLD ARENA.

A doua ediție a festivalului Untold va avea loc în perioada 4-7 august 2016, la Cluj.

Pentru prima data in Romania, Martin Garrix vine la Cluj @ UNTOLD Festival Reviewed by on . Organizatorii UNTOLD Festival au confirmat prezența celui mai tânăr superstar al muzicii electronice, Martin Garrix. [caption id="attachment_4474" align="alignc Organizatorii UNTOLD Festival au confirmat prezența celui mai tânăr superstar al muzicii electronice, Martin Garrix. [caption id="attachment_4474" align="alignc Rating:
scroll to top