Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Pentru prima dată la Cluj, 12 companii de IT își deschid în acelaşi timp porțile pentru studenți

Pentru prima dată la Cluj, 12 companii de IT își deschid în acelaşi timp porțile pentru studenți

12 companii de IT își deschid în acelaşi timp porțile pentru studenții din domeniile tehnice şi de marketing într-un eveniment de dialog direct și personal. Timp de două zile, în 23 și 24 martie 2016, 40 de studenți și tineri absolvenți din domeniile IT și marketing vor vizita 12 companii de IT din Cluj-Napoca pentru a vedea cu ochii lor cum se desfășoară activitatea, pentru a înţelege mai bine cultura organizațională și ce înseamnă să faci parte din aceste companii scrie Voceatransilvaniei.

Foto: Toptal

Foto: Toptaluj

Evenimentul se numește OPEN for TALENT și este organizat pe structura “ziua portilor deschise”, având particularitatea că aduce în același timp mai multe companii de IT care își deschid porțile pentru studenți cu scopul de a le prezenta povestea reală a companiilor, direct la ele acasă ,astfel încat alegerile lor de carieră să se bazeze pe informații directe și personale.

Ca participanți la eveniment sunt vizați studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Universitatea Babeș-Bolyai, cu precădere de la facultățile: Automatică și Calculatoare, Matematică şi Informatică și Informatică Economică. Cei 40 de participanți vor fi selectați pe baza profilurilor educaționale, a motivației și a intereselor profesionale. Înscrierile au început în data de 1 martie și se vor încheia în 20 martie.

“Este destul de evident pentru toată lumea că Clujul ultimilor ani a fost influențat major de companiile de IT și de un număr important de studenți care le-a permis acestor companii să se dezvolte. Dar dacă te uiți cu atenție în aceasta piață, poți vedea că multe dintre aceste companii au dificultăți în a recruta, pe de o parte, iar pe de altă parte, le este greu să se diferențieze și să le arate celor pe care îi vor ca angajați de ce să le aleagă. OPEN for TALENT vine să rezolve această provocare, dând cu adevărat șansa companiilor să își spună și, mai important, să arate propria poveste, într-un mod unic și personal. La rândul lor, studenții selectați în acest eveniment vor putea vedea la fața locului cum se întâmplă lucrurile și ‘cum e’ în fiecare din aceste companii. Am vazut OPEN for TALENT ca eveniment necesar pentru a crea un dialog direct și personal între acești studenți talentați și companiile care îi vor în echipele lor” , a declarat Gabriel Dombri, fondator GROWTH MARKETING Academy, inițiatorul proiectului.

Dintre companiile participante menționăm EBS, Yonder, Gameloft, Wolters Kluwer, Life is Hard, Inspiricon sau Tapptitude, urmând ca lista completă a acestora să fie anunțată în 10 martie. Evenimentul este de asemenea susținut de organizații studențești precum BEST, OSUT, AIESEC, ASM, VIP și OSE.

OPEN for TALENT este organizat de GROWTH MARKETING Academy, o platformă de dezvoltare de talent de marketing și growth hacking pentru companiile tehnologice și startup-urile din Europa.

Cei care doresc să participe se pot înscrie folosind link-ul : http://bit.ly/1QccrQO . Mai multe detalii și informații despre eveniment sunt disponibile pe pagina de facebook https://www.facebook.com/OPEN-for-TALENT-1675883429335136/ .

Pentru prima dată la Cluj, 12 companii de IT își deschid în acelaşi timp porțile pentru studenți Reviewed by on . 12 companii de IT își deschid în acelaşi timp porțile pentru studenții din domeniile tehnice şi de marketing într-un eveniment de dialog direct și personal. Tim 12 companii de IT își deschid în acelaşi timp porțile pentru studenții din domeniile tehnice şi de marketing într-un eveniment de dialog direct și personal. Tim Rating:
scroll to top