Saturday , 19 January 2019

Home » Sport » Perioadă de senzație pentru “U” Cluj. Alb-negrii ocupă cel mai bun loc în acest sezon.

Perioadă de senzație pentru “U” Cluj. Alb-negrii ocupă cel mai bun loc în acest sezon.

ucj2Universitatea Cluj traversează o perioadă de excepție. Gruparea ardeleană a pierdut un singur meci în ultimele 6 runde.

Aceste rezultate au urcat formația antrenată de Mihai Teja până pe locul 12, cel mai bun ocupat în acest sezon competițional.

Mai mult decât atât, Universitatea Cluj este pe locul 5 în clasamentul returului, fiind devansată doar de Steaua, FC Vaslui, Dinamo și Petrolul.

Este exact poziția pe care “U” Cluj a terminat și sezonul trecut de campionat, cu 38 de puncte. Cu toate acestea, elevii lui Mihai Teja nu au scăpat de emoțiile retrogradării. sursa stire: stiridesport.ro

Perioadă de senzație pentru “U” Cluj. Alb-negrii ocupă cel mai bun loc în acest sezon. Reviewed by on . Universitatea Cluj traversează o perioadă de excepție. Gruparea ardeleană a pierdut un singur meci în ultimele 6 runde. Aceste rezultate au urcat formația antre Universitatea Cluj traversează o perioadă de excepție. Gruparea ardeleană a pierdut un singur meci în ultimele 6 runde. Aceste rezultate au urcat formația antre Rating:
scroll to top