Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Peste 100 de gospodarii au fost inundate in judetul Cluj

Peste 100 de gospodarii au fost inundate in judetul Cluj

July 4, 2016 10:55 am by: A+ / A-

Opt autospeciale cu peste 30 de salvatori, din trei subunități ale ISU Cluj, au intervenit duminică, în diverse locații din județ, pentru scoaterea apei din subsoluri inundate, degajarea căilor rutiere de copaci doborâți de vânt sau alte tipuri de materiale căzute în urma ploilor torenţiale scrie ZiuadeCJ

Foto: Camelia Giurgiu

Foto: Camelia Giurgiu

Situații mai deosebite s-au înregistrat în localitatea Valea Drăganului unde au fost afectate câteva zeci de gospodării, dispuse pe o suprafață de circa 30 de ha, urmare a unei viituri mari de apă acumulate pe un versant din apropiere.

În municipiul Cluj Napoca pompierii au fost solicitați în zece locații pentru a scoate apa din diverse imobile inundate – str. Iuluiu Coroian, Dunării, Mureșului, Câmpeni, I.L.Caragiale, Feroviarilor, a înlătura arbori coborâți de vânt – str. Vidraru, Retezat, Fabricii, Scorțarilor, Mehedinți și pentru a înlătura un panou publicitar căzut – B-dul 21 decembrie 1989).

Intervenția pompierilor a fost solicitată și pentru trei imobile inundate din localitatea Călata, comuna Călățele, unde a fost necesară scoaterea apei din subsol. Intervențiile au fost efectuate de către SVSU Călățele.

Sursa: ZiuadeCJ

Peste 100 de gospodarii au fost inundate in judetul Cluj Reviewed by on . Opt autospeciale cu peste 30 de salvatori, din trei subunități ale ISU Cluj, au intervenit duminică, în diverse locații din județ, pentru scoaterea apei din sub Opt autospeciale cu peste 30 de salvatori, din trei subunități ale ISU Cluj, au intervenit duminică, în diverse locații din județ, pentru scoaterea apei din sub Rating: 0
scroll to top