Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Peste 250 de politisti clujeni au asigurat buna desfasurare a inceperii noului an scolar

Peste 250 de politisti clujeni au asigurat buna desfasurare a inceperii noului an scolar

September 13, 2016 7:44 am by: A+ / A-

Peste 250 de poliţişti au acţionat suplimentar, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Cluj la deschiderea noului an şcolar pentru a preîntampina evenimentele neplăcute.

cjLuni, 12 septembrie, peste 250 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.

Poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de la prevenire, precum şi din cadrul altor structuri, au fost prezenţi, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Cluj, pentru ca noul an şcolar să înceapă în linişte şi siguranţă.

Poliţiştii au fost în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.

Potrivit IPJ Cluj, siguranţa în şcoli constituie o prioritate pentru Poliţia Română, astfel că, începând de luni, fiecare unitate de învăţământ a fost inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei.

Echipajele de poliţie au fost prezente în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

Peste 250 de politisti clujeni au asigurat buna desfasurare a inceperii noului an scolar Reviewed by on . Peste 250 de poliţişti au acţionat suplimentar, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Cluj la deschiderea noului an şcolar pentru a preîntampin Peste 250 de poliţişti au acţionat suplimentar, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Cluj la deschiderea noului an şcolar pentru a preîntampin Rating: 0
scroll to top