Peste 300 de locuri de munca vor fi disponibile la eMag anul acesta

eMag, cel mai mare jucator din eCommerce-ul local, va angaja anul acesta inca 300-400 de oameni, cautand in special specialisti pe zonele de data scientists si business intelligence, conform lui Iulian Stanciu, CEO al companiei scrie wall-street.ro

In medie, un programator al eMag are salariu de 7-8.000 de lei. Sistemul de bonusari variaza de la departament la departament. “In zona de tech, de exemplu, nu oferim bonusare, intrucat ar fi foarte greu de cuantificat si masurat. Ne bazam pe salariile solide si, de asemenea, de bunavointa angajatilor si capacitatea sefilor de departamente”, explica Iulian Stanciu.

In zonele comerciale, sistemul de bonusari este clar, tinand de cat vinde fiecare angajat. “Avem o angajata, in showroom-ul de la Cluj-Napoca, care reuseste sa vanda garantii extinse, luna de luna, de mii de lei. In cazul garantiilor extinse, marjele noastre de profit sunt mai mari, asa ca putem oferi si bonificatii mai solide. Astfel, ea primeste bonusuri lunare de 3-4.000 de lei, peste salariul ei de baza, de circa 1.500 de lei”, spune, zambind, Stanciu. “Nu, nu spunem cine este persoana respectiva!”, glumeste el.

Sursa: Wall-Street.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.