Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » PFA în 5 minute, invenţia a trei clujeni care va revoluţiona birocraţia mondială

PFA în 5 minute, invenţia a trei clujeni care va revoluţiona birocraţia mondială

Invenţia acestora este în acest moment o inovaţie în domeniu, cel puţin în România, prin timpul extrem de redus prin care orice doritor îşi poate înfiinţa sau desfiinţa un PFA sau o intreprindere individuală. Tinerii intenţionează să îmbunătăţească şi chiar să revoluţioneze sistemul birocratic din România şi din întreaga lume.

paul

Site-ul www.approd.ro este creaţia a trei tineri de 25 de ani, Raul Pop, Alin Vlaşin şi Mihai Negrean, foşti colegi la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Ideea înfiinţării unui astfel de site le-a venit după ce ei înşişi s-au “lovit” de birocraţie.

“Noi activăm în domeniul IT şi, la început, avem nevoie de PFA-uri. Ne-am dat seama că lucrurile merg foarte greu, însă am realizat că se poate automatiza. Iar eu am fost primul client al site-ului. Iar acum dorim să ajutăm şi alte persoane”, menţioneaza Gandul.

Site-ul îşi propune să fie simplu, rapid, sigur. Informaţiile se scriu o singură dată, care se inserează ori de câte ori este nevoie de ele la atingerea unui buton, ceea ce reprezintă un mare avantaj, iar la final, oamenii sunt ghidaţi ce să facă cu formularele, prin oferirea de suport tehnic şi informaţii complete.

“Marele avantaj este faptul că, în cinci minute poţi completa toate formularele le scoţi la imprimantă, le semnezi. Noi le spunem celor care accesează şi unde să meargă cu ele, unde să le depună, oferim sfaturi şi recomandări despre activitatea ulterioară. Am împărţit totul în nişte paşi foarte simpli. Primul vizează numele, apoi datele de contact, datele din buletin sau domiciliul. Este vorba de nişte paşi simpli, la finalul cărora, formularul îţi este trimis pe e-mail, cu datele completate. După completarea formularelor, utilizatorii primesc informaţii despre realizarea dosarului, unde trebuie depus, şi care sunt paşii următori”, a precizat Raul Pop.

PFA în 5 minute, invenţia a trei clujeni care va revoluţiona birocraţia mondială Reviewed by on . Invenţia acestora este în acest moment o inovaţie în domeniu, cel puţin în România, prin timpul extrem de redus prin care orice doritor îşi poate înfiinţa sau d Invenţia acestora este în acest moment o inovaţie în domeniu, cel puţin în România, prin timpul extrem de redus prin care orice doritor îşi poate înfiinţa sau d Rating:
scroll to top