Planul parkingului subteran si modernizarea Pietei Mihai Viteazul din Cluj-Napoca inca in impas!

In sesiunea Live de pe Facebook sutinuta marti seara de primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, acesta a fost intrebat de catre unul dintre cetateni, daca Primaria mai dispune de un plan pentru modernizarea Pietei Mihai Viteazul, o zona centrala aflata in momentul de fata in degradare. Edilul a dezvoltat mai departe acest subiect mentionand faptul ca modernizarea pietei depinde strict de parkingul care este planificat in zona.

T-3_3_piata mihai viteazul_01Primarul ne spune ca de o perioada destul de lunga de timp se confrunta cu dificultati in respectiva zona deoarece lucrarile planificate parkingului sunt impiedicate de o magistrala de apa subterana, pentru care se cauta o solutie in momentul de fata.

“In Piata Mihai Viteazul suntem blocati cu proiectul de modernizare, intrucat este in lucru un proiect de a realiza un parking subteran sub statuia lui Mihai Viteazul, impreuna cu o firma din Portugalia. Proiectul este blocat intrucat acolo a aparut o problema tehnica, a aparut o conducta, o magistrala de apa si care a determinat modificarea proiectului, iaracum se fac analize daca se mai poate realiza parkingul” a declarat Emil Boc

Odata cu realizarea parkingului subteran de 500 de locuri, Primaria va reabilita si intreaga Piata Mihai Viteazul, care in momentul de fata se afla intr-o avansata stare de degradare.

In cazul in care nu se va gasi o solutie legata de continuarea lucrarilor la parking, Primaria va renunta la proiect si va trece la urmatorul plan, cel  de reabilitare a pietei.

“Urmeaza ca impreuna cu firma din Portugalia sa obtinem un raspuns la aceasta provocare. Daca parkingul nu va fi realizat, vom trece imediat la modernizarea Pietei Mihai Viteazul, si va deveni o zona la fel de frumoasa ca si celelalte piete pe care le-am amenajat.” a mai mentionat primarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.