Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Plimbare cu masina pe contrasens in centrul Clujului. Șoferul era rupt de beat !

Plimbare cu masina pe contrasens in centrul Clujului. Șoferul era rupt de beat !

AlcooltestUn bărbat de 29 de ani, din comuna clujeană Măguri-Răcătău, a fost depistat joi dimineața, în jurul orei 02.00, în timp ce conducea un autovehicul prin Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca, pe contrasens.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autoturism pe drumurile de către o persoană care are o imbibaţie alcoolică mai mare de 0.80mg/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, se arată în comunicatul reprezentanților Poliției Cluj. sursa stire: voceatransilvaniei.ro

Plimbare cu masina pe contrasens in centrul Clujului. Șoferul era rupt de beat ! Reviewed by on . Un bărbat de 29 de ani, din comuna clujeană Măguri-Răcătău, a fost depistat joi dimineața, în jurul orei 02.00, în timp ce conducea un autovehicul prin Piaţa Av Un bărbat de 29 de ani, din comuna clujeană Măguri-Răcătău, a fost depistat joi dimineața, în jurul orei 02.00, în timp ce conducea un autovehicul prin Piaţa Av Rating:
scroll to top