Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Politia Cluj a confiscat 6 kg de aur in urma unui control in trafic pe raza comunei Floresti

Politia Cluj a confiscat 6 kg de aur in urma unui control in trafic pe raza comunei Floresti

Poliţiştii din Cluj au confiscat peste 6 kilograme de bijuterii din aur, în valoare de peste 1.000.000 de lei, în urma unui control în trafic scrie Ziarulclujean.

aur cluj capturaAstăzi, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au oprit pentru control, pe raza comunei Floreşti, un bărbat, de 34 de ani, din Constanţa, care conducea un autovehicul.

În urma controlului, poliţiştii au constatat că cel în cauză transporta bijuterii, motiv pentru care i-au solicitat documentele prevăzute de lege în acest sens.

Acesta a prezentat poliţiştilor un aviz de însoţire a mărfii pentru 1.772,57 grame de bijuterii de aur.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea transportată şi cea menţionată pe documentul de provenienţă, poliţiştii au cântărit bijuteriile, constatând o diferenţă în plus de 6224,76 grame bijuterii de aur, respectiv lănţişoare, brăţări, cercei, inele, pandantive, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative de provenienţă.

Conducătorul auto, administrator al unei societăţi comerciale din Constanţa, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 20.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Totodată, cele 6224,76 grame bijuterii din aur, în valoare totală de 1.182.560 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea provenienţei bijuteriilor şi luarea măsurilor legale.

Politia Cluj a confiscat 6 kg de aur in urma unui control in trafic pe raza comunei Floresti Reviewed by on . Poliţiştii din Cluj au confiscat peste 6 kilograme de bijuterii din aur, în valoare de peste 1.000.000 de lei, în urma unui control în trafic scrie Ziarulclujea Poliţiştii din Cluj au confiscat peste 6 kilograme de bijuterii din aur, în valoare de peste 1.000.000 de lei, în urma unui control în trafic scrie Ziarulclujea Rating:
scroll to top