Politia Cluj face angajari! Afla ce posturi sunt scoase la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj organizează concurs pentru ocuparea a 34 de funcţii cu personal din sursă externă, precum şi pentru ocuparea unei funcţii prin reîncadrare. Te poţi înscrie la concurs până la data de 8 aprilie, urmând a parcurge mai multe etape de selecţie.

00066775_large

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi îndeplinesc condiţiile legale pentru a fi reîncadrate.

De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de ordine publică se pot înscrie la concursul organizat.

Posturile scoase la concurs sunt repartizate la Posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din Bucureşti.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost scoase la concurs 34 de funcţii prevăzute la posturi de poliţie comunale, care urmează a fi ocupate prin angajare din sursă externă, precum şi o funcţie pentru reîncadrare.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 8.04.2016, între orele 09.00-14.00, la punctul de relații cu publicul pentru recrutarea candidaților de la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca (str. Decebal, nr. 26, județul Cluj).

Dosarele de înscriere trebuie depuse în volum complet până la 15.04.2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.