Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Politia pusa pe jar de un colet suspect in cartierul Andrei Muresanu din Cluj !

Politia pusa pe jar de un colet suspect in cartierul Andrei Muresanu din Cluj !

colet_suspect1-1024x1024Luni seara in jurul orei 19:00 politistii de la Sectia 3 din Cluj Napoca  au fost alertati  cu privire la un pachet suspect gasit langa gardul unei case din cartierul Andrei Muresanu.

Respectivul pachet a trezit suspiciunea trecatorilor, astfel ca politia a luat masura de a izola zona, traficul fiind interzis pe doua strazi din apropiere.

In timp ce echipa de pirothenisti se pregateau pentru interventie, la faţa locului si-a facut aparitia o femeie care le-a declarat acestora  ca este vorba de o geantă termoizolantă pe care a uitat-o pe gardul casei iar in aceasta tinea biberoanele cu lapte ale copilului.

In urma anchetei, intr-adevar oamenii legii au stabilit ca pachetul suspect era o geanta termoizolanta, care nu reprezenta pericol pentru trecatori si pentru locuitorii din zina.

colet_suspect4

Sursa: radiocluj.ro

Politia pusa pe jar de un colet suspect in cartierul Andrei Muresanu din Cluj ! Reviewed by on . Luni seara in jurul orei 19:00 politistii de la Sectia 3 din Cluj Napoca  au fost alertati  cu privire la un pachet suspect gasit langa gardul unei case din car Luni seara in jurul orei 19:00 politistii de la Sectia 3 din Cluj Napoca  au fost alertati  cu privire la un pachet suspect gasit langa gardul unei case din car Rating:
scroll to top