Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Pompierii clujeni au “ridicat” masinile din centrul orasului

Pompierii clujeni au “ridicat” masinile din centrul orasului

Un echipaj al ISU a părăsit cu greu strada Kogălniceanu din centrul oraşului, în jurul amiezii, fiind blocat de numeroasele autoturisme parcate neregulamentar în apropierea şcolilor cu clase primare. Au reuşit să scape din împrejmuire, doar după ce au mişcat maşinile de pe ambele părţi ale străzii, cu braţele, după un efort solicitant de peste o jumătate de oră conform Oradecluj.

Ajunşi în spaţiul dintre Liceul Şincai şi Liceul Racoviţă, pompierii s-au trezit blocaţi în ambele sensuri. Au încercat pentru câteva minute să scape din strada sufocată de maşini, rulând în marşarier, dar au ajuns la ceremonialul funerrar de la Casa Universitarilor, dar s-au dat bătuţi. Au fost repede înconjuraţi de maşini pe mijocul drumului, chiar dacă este sens unic.

Pompierii clujeni au “ridicat” masinile din centrul orasului Reviewed by on . Un echipaj al ISU a părăsit cu greu strada Kogălniceanu din centrul oraşului, în jurul amiezii, fiind blocat de numeroasele autoturisme parcate neregulamentar î Un echipaj al ISU a părăsit cu greu strada Kogălniceanu din centrul oraşului, în jurul amiezii, fiind blocat de numeroasele autoturisme parcate neregulamentar î Rating:
scroll to top