Ponta, atac la Antonescu: Să se gândească ce se întampla dacă soţia lui era ameninţată!

crin antonescuPremierul Victor Ponta a declarat, marţi, că liderul PNL Crin Antonescu ar trebui să se gândească, atunci când se referă la demersul de a face o plângere penală, ce s-ar fi întâmplat dacă soţia sa, Adina Vălean, ar fi fost ameninţată de şeful statului, Traian Băsescu, că nu-i mai ajunge soţul acasă.

“Sunt convins că fiecare dintre noi ar trebui, atunci când face declaraţii pro sau contra acestei iniţiative, să se gândească ce s-ar fi întâmplat – şi mă refer aici la Crin Antonescu direct – ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost ameninţată soţia domniei sale şi Băsescu ar fi spus: «Ai grijă, doamna Vălean, că nu-ţi mai ajunge soţul acasă». Sunt convins că ar fi reacţionat ca şi mine şi ca şi orice om de bun-simţ şi de bună-credinţă din această ţară, sesizând autorităţile şi instituţiile statului”, a spus Ponta.

El a precizat că este absolut convins că gestul de a susţine depunerea unei plângeri penale împotriva lui Traian Băsescu pentru ameninţarea făcută împotriva Gabrielei Firea este absolut necesar.

“Sunt absolut convins că acest gest este necesar. Cred că duminică seară s-a întâmplat un lucru extrem de grav pentru democraţia românească şi salut opinia publică, analiştii, ONG-urile care au luat atitudine faţă de ce a făcut preşedintele Băsescu. Asta înseamnă că societatea românească are şanse să iasă dintr-o perioadă neagră în care preşedintele se comportă ca un şef mafiot care conduce tot şi atunci când cineva nu se supune ordinelor sale este ameninţat direct, el sau familia sa”, a mai spus Ponta.

Potrivit MEDIAFAX, senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că plângerea penală împotriva preşedintelui Băsescu a fost redactată de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat documentul, care va fi susţinut şi de alţi parlamentari, actul urmând să fie depus în cursul zilei la Parchet.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-atac-la-antonescu-sa-se-gandeasca-ce-se-intampla-daca-sotia-lui-era-amenintata_1421226.html#ixzz2yzLNZ5MM
Follow us: @realitatea on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.