Saturday , 16 February 2019

Home » Internaţional » Portugalia este noua campioană a Europei

Portugalia este noua campioană a Europei

July 11, 2016 10:12 am by: A+ / A-

Portugalia a câștigat în premieră titlul de campioană europeană, după ce a învins Franța cu scorul de 1-0, după prelungiri, în finala EURO 2016, aseară, pe Stade de France din Saint-Denis.

Unicul gol a fost marcat de Eder, atacantul echipei franceze Lille, în minutul 109.
Portugalia, care a jucat mai bine de jumătate de meci fără Ronaldo, accidentat la un duel cu Payet, a cucerit primul său mare trofeu în fața echipei gazdă după ce fusese la rândul său învinsă în finala EURO 2004, pe teren propriu.
Franța a pierdut o nouă finală după cea de la Campionatul Mondial din 2006, o finală în care de această dată pornea ca favorită.
Portugalia a cucerit trofeul, după un parcurs mai degrabă slab, cu multe meciuri fade în care a practicat un joc fără orizont dar a beneficiat de absența Spaniei de pe jumătatea sa de tablou și cu o singură victorie în 90 de minute în șapte meciuri a reușit să devină campioana Europei.
Franța, de cealaltă parte a crezut prea mult în victorie iar antrenorul Dechamp plătește pentru neconvocarea unor fotbaliști ca Benzema sau Ribery.
Portugalia-campioana-Europei
Portugalia este noua campioană a Europei Reviewed by on . Portugalia a câștigat în premieră titlul de campioană europeană, după ce a învins Franța cu scorul de 1-0, după prelungiri, în finala EURO 2016, aseară, pe Stad Portugalia a câștigat în premieră titlul de campioană europeană, după ce a învins Franța cu scorul de 1-0, după prelungiri, în finala EURO 2016, aseară, pe Stad Rating: 0
scroll to top