Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Portughezul Mario Camora va evolua în naționala României. Acesta îi va lua locul lui Răzvan Raț

Portughezul Mario Camora va evolua în naționala României. Acesta îi va lua locul lui Răzvan Raț

July 19, 2016 8:00 am by: A+ / A-

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat, sâmbătă , că săptămâna viitoare vor fi depuse documentele pentru naturalizarea fotbalistului Mario Camora, fundaşul portughez al echipei CFR Cluj.

12821458_1576632039324909_3849977856133677400_n

Săptămâna viitoare se va finaliza procedura de depunere a actelor în ceea ce îl priveşte pe Mario Camora. După aceea, el intră într-o procedură care, în mod normal, am putea să o estimăm la 45-60 de zile, depinde de autorităţi. În momentul de faţă, Camora este singurul fotbalist în ceea ce priveşte naturalizarea”, a spus Burleanu, citat de DigiSport.

Mario Camora (29 de ani) şi-a prelungit recent contractul cu CFR Cluj pe încă două sezoane. Camora va deveni al doilea fotbalist naturalizat care poate juca pentru echipa naţională a României, după brazilianul William De Amorim, care a primit cetăţenia română în data de 27 mai.

”În principiu, pot juca pe 4 septembrie, cu Muntenegru. Trebuie să așteptăm completarea procesului birocratic, atâta tot. Fedrația a început discuțiile despre naturalizarea mea, vorbind mai întâi cu cei de la CFR Cluj. Acum avem nevoie doar de o hotărâre de Guvern pentru a putea deveni, până în august, cetățean român.

Christoph Daum a spus că vrea o națională mai puternică, chiar dacă asta implică naturalizarea unor jucători, după modelul altor selecționate. Mă vrea pentru postul de fundaș stânga. La Euro, acolo a jucat Răzvan Raț, dar e deja bătrân, are 35 de ani, și ar trebui să lase naționala”, a declarat Camora pentru OJogo conform Digi.

 

Portughezul Mario Camora va evolua în naționala României. Acesta îi va lua locul lui Răzvan Raț Reviewed by on . Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat, sâmbătă , că săptămâna viitoare vor fi depuse documentele pentru naturalizarea fotbalistul Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat, sâmbătă , că săptămâna viitoare vor fi depuse documentele pentru naturalizarea fotbalistul Rating: 0
scroll to top