Portughezul Mario Camora va evolua în naționala României. Acesta îi va lua locul lui Răzvan Raț

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat, sâmbătă , că săptămâna viitoare vor fi depuse documentele pentru naturalizarea fotbalistului Mario Camora, fundaşul portughez al echipei CFR Cluj.

12821458_1576632039324909_3849977856133677400_n

Săptămâna viitoare se va finaliza procedura de depunere a actelor în ceea ce îl priveşte pe Mario Camora. După aceea, el intră într-o procedură care, în mod normal, am putea să o estimăm la 45-60 de zile, depinde de autorităţi. În momentul de faţă, Camora este singurul fotbalist în ceea ce priveşte naturalizarea”, a spus Burleanu, citat de DigiSport.

Mario Camora (29 de ani) şi-a prelungit recent contractul cu CFR Cluj pe încă două sezoane. Camora va deveni al doilea fotbalist naturalizat care poate juca pentru echipa naţională a României, după brazilianul William De Amorim, care a primit cetăţenia română în data de 27 mai.

”În principiu, pot juca pe 4 septembrie, cu Muntenegru. Trebuie să așteptăm completarea procesului birocratic, atâta tot. Fedrația a început discuțiile despre naturalizarea mea, vorbind mai întâi cu cei de la CFR Cluj. Acum avem nevoie doar de o hotărâre de Guvern pentru a putea deveni, până în august, cetățean român.

Christoph Daum a spus că vrea o națională mai puternică, chiar dacă asta implică naturalizarea unor jucători, după modelul altor selecționate. Mă vrea pentru postul de fundaș stânga. La Euro, acolo a jucat Răzvan Raț, dar e deja bătrân, are 35 de ani, și ar trebui să lase naționala”, a declarat Camora pentru OJogo conform Digi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.