PP PROTECT este dotată din 2015 cu cel mai performant soft de profil din România!

6a012876778d82970c0168e99f042d970cO afacere în domeniul producţiei de moblier mic, din comuna Baciu, a fost foarte aproape să ia foc, sâmbătă, 15 august, după ce o cârpă îmbibată în lac de mobilă s-a aprins.
 
Norocul proprietarului a fost vigilenţa dispecerilor PP Protect şi a agentului de intervenţie care a verificat obiectivul, practic aceştia salvând afacerea.
 
Ieri, în jurul orei 15.00, de la un obiectiv monitorizat prin dispecerat de PP PROTECT, s-a primit un mesaj de sabotaj şi defecțiune de sistem, obiectivul respectiv având ca activitate de producția de mobilier.
 
Deplasându-se la obiectiv echipajul de intervenție nu a constatat urme de efracţie raportând acest lucru la dispecerii de serviciu. Dispecerii PP PROTECT au insitat ca agentul de intervenţie să verifice mai bine obiectivul deoarece trebuia să fie ceva în neregulă şi au solicitat prezenţa la obiectiv a proprietarului.114
La scurt timp agentul de intervenție a observat că în atelier s-a declanșat un incendiu. Au intervenit împreuna cu proprietarul şi au localizat incendiul înainte de sosirea echipelor de pompieri.
 
Ceea ce făcut şi mai importantă atitudinea dispecerilor, prin modul cum au insistat asupra verificării temeinice a obiectivului, dar şi chemarea proprietarului, este faptul că în încăperile învecinate celei în care s-a declanșat incendiul se afla un depozit cu lacuri şi vopsele, care dacă ar fi fost incendiat consecințele erau deosebit de grave. 
 
teodor pop puscas“Pentru modul responsabil în  care şi-au executat sarcinile de serviciu dispecerii Mureşan Carmen, Bozeşan Dan şi agentul de intervenţie Bodocan Dragoș, au primit mulțumiri din partea proprietarului, felicitări de la reprezentanții ISU şi au fost premiați de către conducerea PP PROTECT“ a declarat administratorul PP PROTECT, dl. Teodor Pop Puşcaş.
 
PP PROTECT are ca principală caracteristică calitatea serviciilor, în acest context societatea investind foarte mult în softuri şi aparatură de ultimă generație: “Societatea este dotată din acest an cu cel mai performant soft de profil din ţară, o singură firma mai având acest program de lucru” a mai declarat Teodor Pop Puşcaş.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.