Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Predoiu: Cer demisia imediată a lui Tăriceanu; nu mai reprezintă românii, este agentul activ al PSD

Predoiu: Cer demisia imediată a lui Tăriceanu; nu mai reprezintă românii, este agentul activ al PSD

Cătălin-PredoiuPrim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu afirmă că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este “agentul activ al PSD și al lui Ponta în lupta acestora cu anticorupția și statul drept” și îi cere demisia imediată din funcție urmare a solicitării adresate șefului statului în vederea demiterii procurorului-șef al DNA și președintelui ÎCCJ.

“Domnul Tăriceanu nu mai reprezintă românii, ci este agentul activ al PSD și al lui Ponta în lupta acestora cu anticorupția, statul de drept și legile României.

Domnule Tăriceanu, numai CSM are atribuții de inspecție judiciară. Cer demisia imediată a lui Tăriceanu. Azi am fost aproape de o catastrofă prin tentativa de dezincriminare a conflictului de interese. Domnul Tăriceanu continuă să împingă România spre buza prăpastiei. Să plece și să ne lase în pace. Românii nu îl plătesc să slujească mafia”, afirmă prim-vicepreședintele PNL.

Predoiu: Cer demisia imediată a lui Tăriceanu; nu mai reprezintă românii, este agentul activ al PSD Reviewed by on . Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu afirmă că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este "agentul activ al PSD și al lui Ponta în lupta acestor Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu afirmă că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este "agentul activ al PSD și al lui Ponta în lupta acestor Rating:
scroll to top