Premierul Dacian Ciolos luat la intrebari de un protestatar clujean. „Condamnaţi poporul român la islamizare!”

Premierul Dacian Cioloş, care efectuează vineri o vizită de lucru la Cluj, a fost întâmpinat de un protestatar care l-a acuzat că prin primirea imigranţilor la noi în ţară „condamnă poporul român la islamizare” scrie Voceatransilvaniei.

ciolos cluj
Scenele s-au petrecut în faţa Muzeului de Istorie al Transilvaniei.

Protestatarul, un boxer şi naţionalist convins pe nume Călin Marincaş, l-a întrebat pe premierul Dacian Cioloş de ce a fost de acord cu primirea refugiaţilor în România.

„România a luat această decizie de a primi imigranţi, care nu are de-a face cu Constituţia, pentru că România face parte din UE şi are drepturi, dar şi obligaţii. România s-a angajat la câteva sute, în timp ce alte ţări au primit zeci de mii”, a spus Cioloş.

„Dumneavoastră condamnaţi poporul român la islamizare!”, l-a contrat protestatarul.

De sute de ani trec prin România tot felul de comunităţi şi românii au rămas şi vor rămâne în continuare”, a fost replica lui Cioloş.

Întrebat de unde ştie că printre imigranţii primiţi de România nu se află şi terorişti, Dacian Cioloş a răspuns:

Ştiu pentru că sunt prim-ministru. Cei care au venit au fost aleşi pe sprânceană”.

Partidul Noua Dreaptă a anunţat că se opune primirii de imigranţi ilegali pe teritoriul României şi condamnă decizia Guvernului Cioloş de relocare la Centrul pentru refugiaţi de la Galaţi a primului lot de imigranţi transferaţi din Grecia şi Italia.

„Este în fapt o deportare efectuată împotriva voinţei acestor imigranţi care nu-şi doresc să trăiască în România dar şi împotriva Constituţiei României care prevede la art. 3 că „pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Pe cale de consecinţă, Partidul Noua Dreaptă solicită demisia imediată a premierului Dacian Cioloş, a ministrului de Interne Petre Tobă şi a chestorului Vasile Viorel, numit recent în fruntea Inspectoratului General pentru Imigrări şi vinovat in mod direct de trimiterea cererilor de transfer a imigranţilor din Grecia şi Italia. Prin acest act iresponsabil, actualul guvern a trădat România şi nu mai poate pretinde niciun fel de legitimitate”, a transmis Noua Dreaptă.

Foto: Voceatransilvania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.