Președintele PSD Cluj Horia Nasra :STRĂZILE PRIVATE POT FI PRELUATE ÎN DOMENIUL PUBLIC, însă Tarcea şi Boc se ocupă de selfie-uri de sezon.

STRĂZILE PRIVATE POT FI PRELUATE ÎN DOMENIUL PUBLIC, însă Tarcea şi Boc se ocupă de selfie-uri de sezon.

Asfaltarea străzilor private rămâne o importantă restanţă administrativă a primăriei Cluj-Napoca, având în vedere că în municipiu sunt sute de străzi de pământ, unde noroaile şi gropile distrug zi de zi maşinile riveranilor şi nu numai.

În ultimele campanii electorale, Emil Boc a promis PRELUAREA, apoi ASFALTAREA STRĂZILOR PRIVATE, însă până astăzi promisiunea este nerealizată.

Într-o emisiune TV, adjunctul său, dl. Tarcea recunoştea că “odată cu modificarea legislației și a Codului Civil procedura de preluare a acestor străzi este mult mai simplă”. Având în vedere că toată ziua stă în apropierea, mai exact în umbra dlui. Emil Boc, cu siguranţă că există şi un dialog pe această temă.

A venit vara şi domnii Tarcea şi Boc vor relua sarabanda selfie-urilor de sezon. Nu ştim exact ce discută şi dezbat. Cei din primărie trebuie să vină în întâmpinarea clujenilor care plătesc taxe şi impozite însă care circulă pe drumuri de car, nu de oraş european.

Domnii Tarcea şi Boc sunt plătiţi regeşte pentru puţina muncă prestată. Să lase populismul şi să facă teren, să vadă cum în cartierul Bună Ziua, de exemplu, în lunile ploioase, drumurile devin impracticabile. În urma unor întâlniri cu contribuabilii din zonă am constatat că oficialii primăriei şi consilierii locali ajung doar din patru în patru ani, în campania electorală când promit asfaltarea drumurilor, când vin la împărţit pomeni electorale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.