Prima degustare profesionista de bere din Cluj

Seara-berilor-britanice-la-Klausen-PubhouseÎn data de joi, 4 iunie 2015, de la ora 18,00, ”Evenimentele Snoblesse” în parteneriat cu ”Klausen Pubhouse” de pe Str. G. Clemenceau nr.1, din Cluj organizează prima degustare profesionistă de bere a „Clubului degustătorilor de bere”.

Evenimentul intitulat

”Seara berilor britanice”, propune degustarea a unora dintre cele mai faimoase beri englezești, prea puțin cunoscute consumatorilor români, selecția  fiind cea a berilor de tipul English Ale, Stout și Porter.
”Seara berilor britanice” este inițiată de către echipa din jurul blogului snoblesse.ro sub egida ”Evenimentele Snoblesse”, având scopul de a ridica standardele serviciilor HoReCa (Hoteluri, Restaurante, cafenele), dar și de a familiariza consumatorii români cu rafinamentul și regulile culturii pub-ului, precum și savurarea responsabilă a băuturilor.
”Evenimentele Snoblesse” organizează lunar evenimente și degustări ale ”Clubului amatorilor de whisky” sau ale ”Clubului degustătorilor de bere”, pe întreg spațiul transilvan, pregătind tematici atractive care oferă consumatorilor români o perspectivă mai corectă asupra băuturilor cu o nobilă tradiție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.