Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Primaria Cluj-Napoca a inceput amplasarea indicatoarelor multilingve la intrarile in oras

Primaria Cluj-Napoca a inceput amplasarea indicatoarelor multilingve la intrarile in oras

May 17, 2017 10:16 am by: A+ / A-

Primaria Cluj-Napoca a inceput amplasarea indicatoarelor multilingve la intrarile in oras, care sa sublinieze dimensiunea istorica, multiculturala si europeana a municipiului.

Primaria Cluj-Napoca a inceput amplasarea indicatoarelor multilingve la intrarile in municipiu, care sa reflecte dimensiunea istorica, multiculturala si europeana a orasului nostru.

In urma colaborarii cu comisia de experti a Universitatii Babes-Bolyai, am stabilit ca indicatoarele multilingve sa respecte criteriile mentionate si sa cuprinda denumirea istorica din perioada romana a orasului nostru, respectiv referirea la acordarea titlului de municipiu pe timpul lui Hadrian (117-138 d.Hr.).

Prima locatie pentru care exista autorizatia si avizele necesare este intrarea in Cluj-Napoca dinspre Floresti. Pe masura ce vom obtine avizele si autorizatiile legale, se vor amplasa indicatoare multilingve si la celelalte intrari in municipiu. Solutia agreata pentru indicatoarele multilingve este cuprinsa in anexa la prezentul comunicat.

Sursa Foto:  Bîldea Ioan

Primaria Cluj-Napoca a inceput amplasarea indicatoarelor multilingve la intrarile in oras Reviewed by on . Primaria Cluj-Napoca a inceput amplasarea indicatoarelor multilingve la intrarile in oras, care sa sublinieze dimensiunea istorica, multiculturala si europeana Primaria Cluj-Napoca a inceput amplasarea indicatoarelor multilingve la intrarile in oras, care sa sublinieze dimensiunea istorica, multiculturala si europeana Rating: 0
scroll to top