Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Primaria invita clujenii sa-si expuna ideile cu privire la organizarea “Zilelor Clujului” 2016. Tema este: “Orasul Traieste”

Primaria invita clujenii sa-si expuna ideile cu privire la organizarea “Zilelor Clujului” 2016. Tema este: “Orasul Traieste”

Cea de-a VI-a editia a Zilelor Clujului, care va avea loc in perioada 19-22 mai 2016, se anunta a fi organizata in jurul conceptului de “Orasul Traieste”, motiv pentru care municipalitatea invita clujenii sa-si exprime punctul de vedere cu privire la organizarea si planificarea evenimetului. 

IMG_0089

Potrivit reprezentantilor primariei, de-a lungul celor 6 ani “Zilele Clujului” a devenit un festival tot mai dinamic, diversificat, interactiv si mai ales asteptat de clujeni. Aceasta dezvoltare continua se datoreaza in cea mai mare parte implicarii comunitatii locale. Fie ca au fost parteneri, coorganizatori sau participanti, clujenii s-au  bucurat alaturi de municipalitate si s-au implicat in toate activitatile desfasurate creand un sentiment de apartenenta si efervescenta.

“Datorita evenimentelor tot mai multe si diversificate, a dezvoltarii mediului de afaceri si mai ales datorita implicarii comunitatii clujene, orasul creste, cunoaste, se dezvolta, se bucura, exploreaza,  TRAIESTE. “Orasul traieste” este asadar tema acestui an. Ne dorim ca si in aceasta editie sa demonstram ca suntem o comunitate activa, creativa si unita.

Va invitam, asadar, sa contribuiti la succesul Zilelor Clujului  prin implicarea activa in planificarea si organizarea acestora. Asteptam propunerile voastre de activitati pana in data de 15 aprilie 2016, la adresele de email: [email protected], pe pagina de facebook www.facebook.com/ZileleClujlui sau la Centrul de Informare pentru Cetateni (Registratura Primariei municipiului Cluj-Napoca), str. Motilor nr. 7.”, arata reprezentantii Primariei Cluj.

Primaria invita clujenii sa-si expuna ideile cu privire la organizarea “Zilelor Clujului” 2016. Tema este: “Orasul Traieste” Reviewed by on . Cea de-a VI-a editia a Zilelor Clujului, care va avea loc in perioada 19-22 mai 2016, se anunta a fi organizata in jurul conceptului de "Orasul Traieste", motiv Cea de-a VI-a editia a Zilelor Clujului, care va avea loc in perioada 19-22 mai 2016, se anunta a fi organizata in jurul conceptului de "Orasul Traieste", motiv Rating:
scroll to top