Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Primaria va imparti pachete cu alimente persoanelor nevoiase din Cluj-Napoca.

Primaria va imparti pachete cu alimente persoanelor nevoiase din Cluj-Napoca.

Primaria Cluj-Napoca organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, distributia de pachete de alimente de baza catre persoanele din categorii defavorizate din municipiu. Distributia pachetelor de alimente va incepe de luni, 18 aprilie 2016.

Acest proiect este suplimentar celui din fonduri europene si ofera sansa si altor categorii de persoane, altele decat cele prevazute in programul european, de a beneficia de ajutoare alimentare. Prin HCL nr. 128/2016 s-a alocat suma de 1.300.000 lei in vederea achizitionarii si distribuirii de alimente, de doua ori pe an, cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun, catre aproximativ 22.000 de clujeni (persoane cu handicap grav si accentuat, persoane varstnice, someri, beneficiari de ajutor social si din alte categorii sociale aflate in evidentele Directiei de Asistenta Sociala si Medicala).

La procedura de licitatie au participat 3 operatori economici. Contractul a fost adjudecat de firma SC TOPI IMPORT EXPORT SRL, avand oferta cu pretul cel mai mic (1.153.000 lei fara TVA).

Un pachet contine 7 produse alimentare: 2 litri ulei, 2 kg orez, 2 kg zahar, 1 kg faina de grau, 1 kg faina de malai si 2 pungi cu paste fainoase (a 500 gr. fiecare: paste penne si tagliatele). Costul unui pachet este de 28,825 lei fara TVA.

Distributia alimentelor va incepe de luni, 18 aprilie 2016 si se desfasoara dupa urmatorul program:

Luni, Marti, Miercuri, intre orele 08,30 -15,30,

Joi, intre orele 08,30 – 16,30;

Vineri, intre orele 08,30 – 14,00.

alimente

Intocmirea listelor cu categoriile de beneficiari s-a facut in baza datelor transmise de Casa Judetena de Pensii Cluj, Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Cluj si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj.

Toti beneficiarii programului vor fi informati si prin invitatii scrise, trimise prin posta, sa se prezinte la unul dintre centrele de distributie arondate pentru a ridica alimentele. Este necesar ca acestia sa se prezinte cu buletinul/cartea de identitate, in original, pentru ridicarea pachetelor.

In cazul in care anumite persoane nu se regasesc pe listele initiale, dar se incadreaza in una din categoriile enumerate mai sus, acestea au posibilitatea, pe baza documentelor justificative, sa se prezinte la punctele de distributie pentru a fi trecute pe liste suplimentare, in vederea ridicarii pachetelor.

Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0264-453056.

Primaria va imparti pachete cu alimente persoanelor nevoiase din Cluj-Napoca. Reviewed by on . Primaria Cluj-Napoca organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, distributia de pachete de alimente de baza catre persoanele din categorii defavorizate din m Primaria Cluj-Napoca organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, distributia de pachete de alimente de baza catre persoanele din categorii defavorizate din m Rating:
scroll to top