Prime uriașe pentru jucătorii de la CFR Cluj dacă trec de Slavia Praga. Dan Petrescu încasează 1.000.000 de euro!

Billel Omrani si Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FC Astana, in prima mansa a turului I preliminar al Ligii Campionilor, desfasurat pe Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, miercuri, 17 iulie 2019. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

CFR Cluj se va duela cu Slavia Praga pentru un loc în grupele Champions League, iar oficialii formației din Gruia le-au promis jucătorilor lui Dan Petrescu prime uriașe dacă trec de formația din Cehia.

Prima manșă din play-off-ul UCL are loc pe 20 august, de la ora 22.00, iar returul se joacă pe 29 august, ora 22.00, în Cehia. Campioana României va încasa nu mai puțin de 20.000.000 de euro dacă ajunge în grupele celei mai importante competiții din lume și patronul Nelu Varga s-a decis cum va împărții bani.

Conform prosport.ro, Nelu Varga a transmis că va oferi aproximativ 3 milioane de euro jucătorilor și staff-ului tehnic. Nu mai puțin de un milion de euro va încasa Dan Petrescu, iar titularii vor avea și ei de câștigat o sumă frumușică.

75.000 de euro va încasa un titular de drept, dacă CFR Cluj va ajunge în grupele Champions League. Fotbaliștii vor putea intra în posesia acestor sume imediat după calificare, toate acestea deoarece UEFA va redirecționa aproape 15 milioane de euro către echipele calificate.

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga din prima manșă a play-off-ului Champions League o să fie arbitrată de unul dintre cei mai buni centrali din lume.

Turcul Cuneyt Cakir (42 de ani) va conduce partida de la Cluj, care va avea loc marți, de la ora 22.00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Cakir are 51 de meciuri în Champions League, printre care și finala din 2015 dintre Barcelona și Juventus, scor 3-1.

Fanatik.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.