Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Primul film documentar despre fenomenele paranormale din pădurea clujeană Hoia – Baciu

Primul film documentar despre fenomenele paranormale din pădurea clujeană Hoia – Baciu

O echipă din Cluj-Napoca lucrează la realizarea primului film documentar turistic despre pădurea Hoia-Baciu, care este cunoscută pentru fenomenele paranormale care s-ar petrece în zonă.

padurea-hoia-baciu‘O echipă de producție formată din videografi, fotografi și jurnaliști lucrează la realizarea primului film documentar turistic despre pădurea bântuită Hoia — Baciu, cunoscută în întreaga lume pentru fenomenele paranormale care au loc aici, cum ar fi senzații de arsură pe piele, că ești urmărit sau că auzi voci, pe care oamenii nu le pot explica. Filmul va dura aproximativ o jumătate de oră, este filmat full HD și narat în engleză de fostul prezentatorul britanic de la BBC Peter Baker.

Documentarul va fi subtitrat în română, franceză, germană și maghiară și va finalizat spre sfârșitul anului, urmând să fie lansat în decembrie, de Saturnalii, care era o sărbătoare romană închinată zeului Saturn. Azi am lansat trailerul filmului, o avanpremieră cu imagini spectaculoase din pădure filmate atât ziua cât și noaptea’, a declarat, miercuri, Laura Călugăr, co-producătorul filmului, menţionează agerpres

Ea a mai spus că în cadrul filmului, intitulat ‘Pădurea Hoia — Baciu — adevăr sau legendă’, mai mulți cercetători își expun punctele de vedere legate de fenomenele paranormale și aparițiile înregistrate în Pădurea Hoia — Baciu, dar și specialiști care vor oferi explicații științifice despre copacii încolăciți și cu forme ciudate din pădure.

‘Filmul va fi vândut, ca suvenir, sub forma unui stick din lemn din Pădurea Hoia — Baciu, pus într-o cutie specială, cu un mesaj privind faptul că o parte din fondurile strânse vor fi folosite pentru ecologizarea pădurii și pentru amplasarea de indicatoare turistice și panouri informative. Transilvania este în acest an o destinație turistică de top, conform Lonely Planet, iar turiștii străini sunt principalii amatori de astfel de filme’, a menționat Laura Călugăr.

Cercetători și fotografi susțin că în Pădurea Hoia-Baciu, situată la marginea municipiului Cluj-Napoca, s-ar produce fenomene paranormale, de genul umbrelor, luminilor, siluetelor umanoide sau a unor voci. De asemenea, potrivit specialiștilor, aici se înregistrează anomalii magnetice, fluctuații ale câmpului electromagnetic, emisii infrasunet, iar anul 1968 ar fi fost fotografiat un OZN.

Primul film documentar despre fenomenele paranormale din pădurea clujeană Hoia – Baciu Reviewed by on . O echipă din Cluj-Napoca lucrează la realizarea primului film documentar turistic despre pădurea Hoia-Baciu, care este cunoscută pentru fenomenele paranormale c O echipă din Cluj-Napoca lucrează la realizarea primului film documentar turistic despre pădurea Hoia-Baciu, care este cunoscută pentru fenomenele paranormale c Rating:
scroll to top