Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » PROFI face angajări la Cluj! Marele lanţ îşi deschide un nou magazin!

PROFI face angajări la Cluj! Marele lanţ îşi deschide un nou magazin!

Marele lanţ de magazine PROFI  a scos la bătaie zeci de locuri de muncă în această perioadă la Cluj. Rețeaua este prezentă în toate cele 41 de județe și municipiul București, operând cu magazine în format Standard, City și Loco, acesta din urmă fiind formatul in care PROFI, primul retailer care se adrezează consecvent zonelor rurale, se prezintă în astfel de zone. 

capture_02390700

Lanţul de magazine PROFI Romania este deţinut de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), un fond de private equity administrat de Enterprise Investors (EI).

În primul an de după preluare au fost inaugurate 26 de magazine, ceea ce a determinat reputata publicație de afaceri Ziarul Financiar să califice PROFI drept lanțul de retail modern din România cu cea mai agresivă extindere în 2011. De atunci, ritmul dezvoltarii s-a intensificat considerabil. Daca la sfarsitul anului 2012 PROFI număra deja 149 de magazine, pentru 2016 își propune să se apropie cât mai mult de cifra de 500 de unități.

În vara lui 2015, PROFI a sărbătorit inaugurarea celui de al 300-lea magazin al său ridicând pentru câteva zile Orașul PROFI în Timișoara, și se pregătește să marcheze răsunător și viitoarele magazine cu numerele 400 și 500, nu peste mult timp.

Cu peste 9000 de angajați la începutul lui 2016, la care se vor adauga încă cel puțin 2000 pâna la sfârșitul anului, PROFI angajează din nou! Candidaţii ideali trebuie sa fie amabili şi orientaţi către clienti, să aibă capacitatea de a lucra cu placere într-o echipă, să fie flexibili, punctuali şi rezistenţi la stres. Experienta in domeniu reprezinta deasemena un avantaj.

Astfel compania caută oameni pentru poziţii de casieri,lucrători comerciali şi vânzător mezeluri, în diferite locaţii ale Clujului.

Cei interesaţi sunt rugaţi să îşi depună CV-ul pe site-ul PROFI sau pe site-ul BESTJOBS.

Deasemena potrivit site-ului de joburi, PROFI îşi va mai deschide înca un nou magazin în Cluj-Napoca, un motiv în plus pentru a căuta noi forţe de muncă.

PROFI face angajări la Cluj! Marele lanţ îşi deschide un nou magazin! Reviewed by on . Marele lanţ de magazine PROFI  a scos la bătaie zeci de locuri de muncă în această perioadă la Cluj. Rețeaua este prezentă în toate cele 41 de județe și municip Marele lanţ de magazine PROFI  a scos la bătaie zeci de locuri de muncă în această perioadă la Cluj. Rețeaua este prezentă în toate cele 41 de județe și municip Rating:
scroll to top