Tuesday , 11 December 2018

Home » Altele » Proiect de lege:100 de euro alocatie, pentru fiecare copil din momentul in care se naste si pana isi termina studiile

Proiect de lege:100 de euro alocatie, pentru fiecare copil din momentul in care se naste si pana isi termina studiile

Senatorul Ionel Agrigoroaei a initiat o lege prin care doreste ca fiecare copil din Romania sa primeasca o alocatie lunara de 100 de euro din momentul in care se naste si pana isi termina studiile.

 

alocatiew_28383700Bineinteles exista si conditii prin care banii vor fi dati copiilor! Senatorul vrea ca acest stimulent finaciar, sa fie oferit doar pentru acei elevi care nu au deloc absente la scoala.
Banii nu vor fi virati intr-un cont al parintilor sau tutorelui, ci sub forma de tichete cu destinatie precisa: o anumita suma pentru alimente, o alta pentru haine si alta pentru rechizite.

 ”Ce poate face un copil, o familie cu 85 de lei lunar? Nimic. Daca ar primi macar 100 de euro, atunci, cu acei bani intr-adevar se poate face ceva. Nu toti vor primi acesti bani, ci doar cei care nu au absente la scoala. In acest fel ii stimulam pe tineri sa faca copii si pe copii sa invete. Daca fiecare copil va frecventa gradinita, scoala primara, liceul si o facultate, nivelul de educatie va creste simtitor”, a declarat Agrigoroaei, potrivit a1.ro.

Senatorul spune ca se gasesc si sumele necesare pentru a mari alocatia copiilor. In primul rand sa se recupereze banii gasiti de Curtea de Conturi, cele peste 80 milioane de euro bagate in panselute, apoi o accizare a taxei pe viciu cu 0,05 bani.

Proiect de lege:100 de euro alocatie, pentru fiecare copil din momentul in care se naste si pana isi termina studiile Reviewed by on . Senatorul Ionel Agrigoroaei a initiat o lege prin care doreste ca fiecare copil din Romania sa primeasca o alocatie lunara de 100 de euro din momentul in care s Senatorul Ionel Agrigoroaei a initiat o lege prin care doreste ca fiecare copil din Romania sa primeasca o alocatie lunara de 100 de euro din momentul in care s Rating:
scroll to top