Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Prostie sau Economie? Cum s-a hotarat acest Clujean sa economiseasca curent pe perioada iernii, incredibil!

Prostie sau Economie? Cum s-a hotarat acest Clujean sa economiseasca curent pe perioada iernii, incredibil!

Dorind probabil să profite de frigul de afară şi cu gândul că va face economie la energia electrică, dar şi la spaţiu, un gherlean s-a socotit bine şi a luat decizia: şi-a scos frigiderul pe blacon. Însă nu oricum.

Ca să nu ocupe locul şi aşa insuficient, omului i-a venit o idee năstruşnică: a făcut un suport exterior, pe care a instalat frigiderul, la etajul al doilea al blocului. Aşa are spaţiu berechet, iar frigiderul nu trebuie ţinut în priză, pentru că afară e încă destul de frig scrie Gherlainfo.ro.

Frigider1

Vecinii din blocurile de pe străzile George Coşbuc şi Victoriei se uită acum cu mare curiozitate la frigiderul care iese din bloc: nu au mai văzut aşa ceva! O fi bună ideea? O fi rea? O vor aplică şi ei?

Frigider2

La gestul prorpietarului care a scos frigiderul in afara balconului nu au lipsit nici cometariile cu pareri mai putin bune, dar pe buna dreptate:

BogdanB

Aceasta nu este o inventie ci neglijenta, nepasare si lipsa de bun simt. S-a gandit cineva ce se intampla daca frigiderul cade de la acel nivel?!

Sa nu mai vorbesc de apectul pe care il prezinta! Ciganie curata!

Frigiderul nu a aparut in iarna aceasta asa ca metoda nu a fost implementata nicidecum pentru a economisi curent pe timp de iarna. 

Din apartamentul de care apartine balconul respectiv se arunca gunoiul menajer in fata blocului iar la sesizarea vecinilor fiind mentionat ca: ‘nu-mi pasa!’ Si cum aceeasi atitudine se prezinta si din partea organelor care ar putea lua masuri ramane gunoiul sub frigiderul scos in afara balconului.

 

 

 

Prostie sau Economie? Cum s-a hotarat acest Clujean sa economiseasca curent pe perioada iernii, incredibil! Reviewed by on . Dorind probabil să profite de frigul de afară şi cu gândul că va face economie la energia electrică, dar şi la spaţiu, un gherlean s-a socotit bine şi a luat de Dorind probabil să profite de frigul de afară şi cu gândul că va face economie la energia electrică, dar şi la spaţiu, un gherlean s-a socotit bine şi a luat de Rating:
scroll to top