PwC România, compania care oferă servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri face angajări.

PwC România derulează ediţia din acest an a PwC Career-Boosting Game, o modalitate de recrutare de personal printr-o competiţie bazată pe gamification,concept care se referă la utilizarea gîndirii şi mecanicii jocurilor într-un context real, în mediul de business.

1280px-Barcode_PWC_2012_1

Competiţia PwC Career-Boosting Game se desfăşoară în perioada 16 martie – 12 mai şi se adresează studenților şi absolvenților interesați de o carieră în consultanţă.Participanții vor intra într-o competiție, pe echipe, în care vor aborda teme de macro şi micro-economie, vor interacționa pe Facebook, vor participa la workshop-uri de dezvoltare personală şi vor cunoaște profesioniști din cadrul PwC, cu ajutorul cărora îşi vor elabora proiectele. Cele mai bune echipe vor cîștiga premii în bani, iar unii dintre participanți vor putea fi selectaţi pentru un program de internship sau pentru poziţii de consultant junior în cadrul PwC România. Cîştigătorii concursului vor fi anunțați la sesiunea de premiere din luna mai, iar cei care vor fi selectaţi să facă parte din echipa PwC se vor alătura firmei din septembrie. Prin acest program vor fi selectaţi pînă la 150 de studenţi şi absolvenţi.

Cei care preferă procesul clasic de selecţie pot aplica on-line pe site-ul www.pwc.com/jobs, urmînd ca cei selectaţi să fie invitaţi petru testare şi interviuri în vederea angajării.

PwC este o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 208.000 de angajaţi care oferă servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Informaţii suplimentare sînt disponibile pe site-ul www.pwc.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.