Sunday , 16 December 2018

Home » Politică » Raluca Turcan: “Pentru PSD justiția e ciuma”

Raluca Turcan: “Pentru PSD justiția e ciuma”

raluca-turcanVicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a criticat modul în care senatorii PSD au aprobat luni proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum și Legea nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală.

“De acum există indicii temeinice: pentru PSD justiția e ciuma și Șova e muma. Lovitura din Senat prin care se blochează practic procedura arestului preventiv demonstrează cât de frică le este celor din PSD de justiție. Își iau măsuri de precauție cu speranța că toți cei care pot fi acuzați de corupție vor beneficia de un statut privilegiat. Se vor preface că nu este vorba despre ei, își vor menține funcțiile, și cu aroganță și suficiență ne vor da lecții de moralitate. Se vor transforma în victime, iar pe cei fără probleme în justiție îi vor face să se simtă marginalizați. Pentru mutilarea legilor în interes personal, pentru apărarea apropiaților prin sacrificarea instituțiilor statului, PSD trebuie să plece”, a declarat marți deputatul Raluca Turcan.

Raluca Turcan: “Pentru PSD justiția e ciuma” Reviewed by on . Vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a criticat modul în care senatorii PSD au aprobat luni proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii Vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a criticat modul în care senatorii PSD au aprobat luni proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii Rating:
scroll to top