Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Ramon Cotizo: “Am cunoscut acea Românie educată… Fără ghiolbani, giboni, fitze de Bamboo, fără baietzasi de Dorobanți! Multumesc din suflet Cluj!”

Ramon Cotizo: “Am cunoscut acea Românie educată… Fără ghiolbani, giboni, fitze de Bamboo, fără baietzasi de Dorobanți! Multumesc din suflet Cluj!”

August 9, 2016 10:32 am by: A+ / A-

DJ-ul de la MusicFM, Ramon Cotizo prezent anul acesta la Untold Festival  a avut doar cuvinte de lauda la adresa festivalului si la adresa Clujului, comparandu-l cu un Bucuresti clasic, cenusiu si plin de “grandomanisme”.

Acesta a fost placut impresionat de faptul ca si in Romania a fost posibil un astfel de eveniment care spre surprinderea tuturor nu s-a soldat cu evenimente nepalcute ci din contra, a adus spiritul civilizat si european pe plaiurile romanesti.

“M am întors de la Untold! Deși sunt rupt de oboseală încă am acea energie pozitiva in mine! Direct de la aeroport m am dus la radio si am intrat în emisie! După doar 18 ore dormite în 3 zile! Am cunoscut acea Românie educata, cu oameni extraordinari, cu taximetriști care nu te întreabă unde mergi, cu multe zâmbete și dorința de a te face sa te simți bine ca oaspete! Fără ghiolbani, giboni, fitze de Bamboo, fără baietzasi de Dorobanți! Până și cei de la VIP extrem de decenti! Politie, jandarmerie, oameni de ordine extrem de discreți, dar care ne au conferit un sentiment de siguranta! Niciun scandal, nicio bătaie! Multumesc din suflet Cluj! Ești în inima mea mereu! Iar tu, Untold, ai demonstrat că se poate si in Romania! Multe nopti de acum încolo am da adorm cu zâmbetul pe buze!” 

Ramon Cotizo

Ramon Cotizo: “Am cunoscut acea Românie educată… Fără ghiolbani, giboni, fitze de Bamboo, fără baietzasi de Dorobanți! Multumesc din suflet Cluj!” Reviewed by on . DJ-ul de la MusicFM, Ramon Cotizo prezent anul acesta la Untold Festival  a avut doar cuvinte de lauda la adresa festivalului si la adresa Clujului, comparandu- DJ-ul de la MusicFM, Ramon Cotizo prezent anul acesta la Untold Festival  a avut doar cuvinte de lauda la adresa festivalului si la adresa Clujului, comparandu- Rating: 0
scroll to top