Friday , 16 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Raport al inspectoratului de Imigrări Cluj: “Număr record de cetăţeni străini la festivalul UNTOLD 2016 din Cluj-Napoca”

Raport al inspectoratului de Imigrări Cluj: “Număr record de cetăţeni străini la festivalul UNTOLD 2016 din Cluj-Napoca”

August 8, 2016 11:34 am by: A+ / A-

Festivalul Untold 2016, s-a desfăşurat în perioada 4 – 7 august la Cluj Napoca.  Printre artiştii care au luat parte la acest eveniment se numără Armin van Buuren, Martin Garrix, Parov Stelar, Lost Frequencies şi Afrojack.  „Au fost patru zile uimitoare.

Potrivit unui comunicat emis luni de Inspectoratul General pentru Imigrări, 30.000 de cetăţenii străini au petrecut, în acest sfârşit de săptămână, în municipiul Cluj, la Untold Festival, „muzica de calitate, buna dispoziţie şi ospitalitatea românilor au fost câteva repere pe care străinii le-au avut în vedere când au ales România”.   În cele patru zile de festival, nu au fost înregistrate evenimente deosebite comise de către cetăţenii străini, se mai arată în documentul citat.

Un mai puţin de 30.000 de cetăţeni străini au fost weekendul trecut la Untold Festival din municipiul Cluj. Evenimentul la care au luat parte 80.000 de persoane s-a încheiat duminică.

“Foarte, foarte multă lume, cu un record în ziua de sâmbătă în care am avut peste 80.000 de oameni în festival. În plus am avut şi recordul de ore petrecute pe scenă de către Armin van Buuren, care a stat pe scenă de la ora 2:30 şi a plecat în zorii zilei, la 7 dimineaţa. Ultima zi a fost aşa cum ne aşteptam. Oamenii au venit cu multă bucurie mai ales că au avut prilejul să vadă pentru prima dată un artist foarte apreciat, în persoana lui Martin Garrix.

El este în top cinci mondial şi lumea a vrut să îl vadă. De altfel, am avut două zile sold out, dar am avut sold-out încă de la început la abonamentele pentru cele patru zile. A fost cerere foarte mare şi am mai suplimentat pe parcurs numărul de bilete astfel încât mai mulţi oameni să experimenteze ceea ce are de oferit acest festival”, a explicat Adrian Chereji, director de marketing şi comunicare al festivalului Untold.

Raport al inspectoratului de Imigrări Cluj: “Număr record de cetăţeni străini la festivalul UNTOLD 2016 din Cluj-Napoca” Reviewed by on . Festivalul Untold 2016, s-a desfăşurat în perioada 4 - 7 august la Cluj Napoca.  Printre artiştii care au luat parte la acest eveniment se numără Armin van Buur Festivalul Untold 2016, s-a desfăşurat în perioada 4 - 7 august la Cluj Napoca.  Printre artiştii care au luat parte la acest eveniment se numără Armin van Buur Rating: 0
scroll to top