Thursday , 15 November 2018

Home » Evenimente » REACTOR – Programul lunii aprilie

REACTOR – Programul lunii aprilie

aprilie reactor v corectÎn aprilie la Reactor diversitate e cuvântul cheie: spectacole proprii, spectacole invitate, teatru muzical, jazz. improvizații de toate felurile, totul reflectă dinamismul primăverii care își intră încet-încet în drepturi.Atât pe scenă, cât și în spatele ei, lucrurile se precipită, se pornesc proiecte, se primesc musafiri și se reactivează, în general, cu mai mult spor și poftă.

evenimente recomandate de DISPERSIE#Răspândim Idei

Așa că luna de evenimente începe cu nerăbdare chiar pe 1 aprilie, nu cu o păcăleală, ci cu un spectacol plin de umor și, în plus nou-nouț, care a avut premiera în martie. Fragmentat, dinamic și amuzant, În viitorul apropiat vorbește despre teama de viitor care ne afectează pe toți, tineri și mai puțin tineri, în moduri și cu intensități diferite.

Urmează, în cadrul Săptămânii Sănătății Mintale, pe 2 aprilie, Nu cred că o să îmi treacă vreodată, un spectacol care recreează atmosfera unică a adolescenței, dramele ei și senzația de neputință care le însoțește.

Al doilea weekend al lui aprilie e pus sub semnul jocului. Ne jucăm muzical vineri, 8, ascultându-i pe Delia Ivan și Marian Bălan în 8 String Jazz Concert cântând pe ritmuri de jazz, bossa nova, evergreen, piese românești și soul, pentru cei care optează pentru spontaneitatea creativă. Sâmbătă, 9, ne jucăm de-a filmele la În 4D, un spectacol despre modul în care filmele preferate ne influențează viața și relațiile, iar duminică, 10, băieții de laJust Push Play se joacă cu imaginația spectatorilor într-un mereu nou spectacol de improvizație.

A treia săptămână din lună e și cea mai aglomerată: începe joi, 14 aprilie, cu reACTING Jam #1, un concept nou la Reactor, un joc creativ și experimental care chestionează limita dintre viață și teatru; continuă pe 15 aprilie cu Cyrano de Bergerac, poate…, spectacolul invitat al prietenilor de Teatru Fix din Iași, și sâmbătă, 16 aprilie, cu Genunchii noștri se ating!, un experiment teatral unde lucrurile nu sunt deloc ceea ce par la prima vedere. Duminică, 17 aprilie, ne gândim din nou la viitor, cu teamă și speranță: revine În viitorul apropiat.

În 21 aprilie, în cadrul Zilei Vocii, am invitat un spectacol de teatru muzical, 2%, despre culisele spectacolelor de operă, despre evoluția, pregătirea și compromisurile prin care trec artiștii lirici, totul într-o notă comică. Încheiem apoi și ne pregătim de mai: luni, 25 aprilie Reactorul găzduiește un alt spectacol invitat, de data aceasta în cadrul Turneului IndependNet 2016Menajeria de sticlă, o producție a bucureștenilor de la POINT și ProDrama.

Nu se poate experiment și creație fără diversitate, și nici Reactor fără spectatori, așadar, ca de obicei de doi ani încoace, Reactorul vă așteaptă cu drag și reacții calde, de primăvară. Haideți în reacție!

REACTOR – Programul lunii aprilie Reviewed by on . În aprilie la Reactor diversitate e cuvântul cheie: spectacole proprii, spectacole invitate, teatru muzical, jazz. improvizații de toate felurile, totul reflect În aprilie la Reactor diversitate e cuvântul cheie: spectacole proprii, spectacole invitate, teatru muzical, jazz. improvizații de toate felurile, totul reflect Rating:
scroll to top