Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Reghecampf îi dă replica lui Boc: “Să se uite în ograda dânsului, pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele”

Reghecampf îi dă replica lui Boc: “Să se uite în ograda dânsului, pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele”

Locul de disputare a meciului amical de fotbal dintre echipele României și Spaniei a dat naștere la discuții aprinse și reacții nu tocmai la locul lor. Laurențiu Reghecampf a ținut să îi răspundă primarului Emil Boc care l-a contrat pe antrenorul Stelei si care a atacat Clujul, locul unde se va disputa meciul scrie ProSport

Premierul Emil Boc participa la dezbaterea publica cu tema "Reforma structurala a societatii romanesti. Modernizarea Romaniei prin educatie", la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, marti, 18 august 2009. GABRIEL PETRESCU / MEDIAFAX FOTO

Reghecampf a cerut în urmă cu câteva zile intervenția președintelui țării pentru a muta amicalul cu Spania de pe Cluj Arena pe Arena Națională din București ( vezi aici articolul ). Totodata acesta a mai declarat: “Faptul că meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pată pentru România”, a spus atunci antrenorul Stelei.

La câteva zile după ce Emil Boc, primarul Clujului, a l-a contracarat pe Reghecampf spunand că ar trebui să se uite mai mult în propria ogradă. După toate acestea, tehnicianul Stelei i-a dat si el replica politicianului. În conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dinamo, Reghecampf i-a transmis lui Boc că este un “om mic, atât la propriu, cât şi la figurat” şi nu a ezitat să-l critice din nou pe edilul din Cluj, pe care-l consideră vinovat de situaţia grea a Universităţii Cluj: “Referitor la comentariile făcute de domnul Emil Boc, cred că nu a înţeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât şi la figurat. Cred că ar trebui să se uite în ograda dânsului, a lăsat o echipă de tradiţie să dispară, iar pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele. În momentul în care facem nişte declaraţii, nu le facem să jignim pe cineva, ne spunem doar părerea”, a spus Reghecampf.

Nici Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, nu a scăpat de declaraţiile dure ale lui Reghecampf. Cu câteva zile în urmă, “Mister” s-a arătat contrariat de faptul că Reghecampf a fost numit Dumnezeul fotbalului şi a comentat subiectul în stilul caracteristic. “Am auzit că pe un site al soţiei sale, doamna «impresar palmier», Reghecampf ar fi fost numit «Fussballgott» (n.r. Dumnezeul fotbalului). Pai Dumnezeul fotbalului nu a fost nici Beckenbauer! Nu cred că îi putea spunea cineva asta, mai ales pe la Cottbus”, e declaraţia fostului dinamovist, care l-a înfuriat pe antrenorul Stelei. Reghecampf i-a dat rapid replica lui Dinu, pe care-l îndeamnă să comenteze într-un mod mai puţin acid. Deocamdată! “Se vorbeşte prea mult despre Chipciu. Am un mare respect pentru Cornel Dinu, ar fi frumos din partea dumnealui să facă unele comentarii într-un mod mai ‘dulce’. Dacă are o problemă, să aibă cu mine, nu cu jucătorii Stelei sau cu familia mea. L-aş ruga foarte frumos să evite pe viitor să comenteze aceste subiecte. E doar o rugăminte… deocamdată”, a comentat antrenorul Stelei.

Reghecampf îi dă replica lui Boc: “Să se uite în ograda dânsului, pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele” Reviewed by on . Locul de disputare a meciului amical de fotbal dintre echipele României și Spaniei a dat naștere la discuții aprinse și reacții nu tocmai la locul lor. Laurenți Locul de disputare a meciului amical de fotbal dintre echipele României și Spaniei a dat naștere la discuții aprinse și reacții nu tocmai la locul lor. Laurenți Rating:
scroll to top